Show-uri în premieră în Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primul concurs de bancuri al anului, „Studenţiada bancurilor“, va fi organizat de Uniunea Naţională a Studenţilor din România în Club Princess din Regie. Prima etapă se va desfăşura diseară, la ora 19.00, iar finala va fi pe 5 martie.

Cei care doresc să participe la concurs se pot înscrie trimiţând un e-mail la concurs@bancurimisto.ro. După fiecare interpretare, concurentul va primi un punctaj din partea juriului. Primii patru studenţi în ordinea punctajului acumulat se vor califica în marea finală. Marele premiu al concursului este de 150 de euro.

Festival ShortsUp la TNB

O altă premieră va avea loc la Galeriile ArtExpo de la Teatrul Naţional. Cele mai premiate scurtmetraje sub trei minute prind viaţă în această seară, la festivalul ShortsUp, care va începe la ora 21.00. Programul, care va dura două ore, va cuprinde finalistele de la Cannes 2009, câştigătoarele de la FilmMinute 2009 şi cele de la Festivalul Tres Courts.

După filme, spectatorii vor avea parte de Dance Your Shorts Off, un afterparty incendiary cu Rusu & Flore, Fanas şi VJ Crid. Biletele pentru spectacol costă 20 de lei şi vor putea fi procurate direct de la intrare.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite