Bucureşti: Paznici BNR, sex cu prostituate în timpul programului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei jandarmi în rezervă din Bucureşti sunt cercetaţi pentru viol, în urma plângerii făcute de două prostituate.

Cei trei bărbaţi, în vârstă de 23, 24 şi respectiv 35 de ani, asigurau noaptea trecută paza sediului central al Băncii Naţionale a României. Cele două femei care i-au acuzat de viol, susţin că jandarmii consumaseră băuturi alcoolice şi le-au ridicat, în jurul orei 22.30, din zona Athenee Palace din Sectorul 1.

Acestea ar fi fost duse într-o curte din zona Doamnei, unde susţin că jandarmii au întreţinut relaţii sexuale cu ele, fără să le plătească. Din acest motiv, femeile au mers, azi-noapte în jurul orei 2.30 la Poliţie şi au depus plângere.

Cei trei bărbaţi lucrau ca jandarmi de aproximativ trei ani şi până în prezent nu au mai existat nicio plângere împotriva lor. Potrivit purtătorului de cuvânt Dan Despina, purtător de cuvânt al jandarmeriei Române, cei trei făceau parte dintr-un dispozitiv de rezervă, iar securitatea dispozitivului pe care îl păceau nu a fost pus în pericol.

„Efectiv nu se aflau în paza băncii. Erau jandarmi în rezervă. Acum sunt anchetaţi de poliţie şi, chiar dacă se va dovedi că nu a fost vorba de viol, ei tot vor fi sancţionaţi pentru încălcarea consemnului“, a mai spus Dan Despina.

În prezent, bărbaţii sunt cercetaţi de reprezentanţii  Secţiei 1 a Poliţiei, unde cele două prostituate au formulat plângere.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite