Şerban Huidu o susţine pe Teo şi îl „înţeapă“ pe Mircea Badea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce a anunţat că va intra în politică şi va candida pentru un post de deputat în Parlamentul României, Teo a primit o mulţime de sfaturi de la prietenii săi. Printre cei care o felicită şi îi doresc să aibă cât mai mult noroc se află şi cârcotaşul Şerban Huidu.

Vedeta postului Prima TV a precizat, pe blogul personal, că a fost surprins de această decizie a lui Teo Trandafir, dar că îi doreşte succes. „Am citit cu reală surprindere despre implicarea doamnei Teo în politică. Îi doresc succes şi baftă în noua meserie, e fată deşteaptă, poate face ce vrea", a scris Huidu pe blog.

De asemenea, Şerban Huidu nu a ratat ocazia de a-l ironiza pe Mircea Badea, vechi prieten cu Teo, dar şi duşman declarat al PDL-ului, din care face acum parte vedeta. „De remarcat poziţia ingrată în care se află şpagatristul de la miezul nopţii (n.r. Mircea Badea). El, pentru care Băsescu e aşa, un fel de verde de Paris, trebuie să se obişnuiască cu gândul că tovarăşa sa de-o viaţă va intra în structura subordonată marinarului. Şi acum să arătăm cam cât de ipocrit e Mircică. În loc de Teo, Şerban Huidu se înscria pe lista candidaţilor PDL. Vă daţi seama câte înjurături curgeau la vale din guriţa presei slobode şi plină de indignare?", s-a întrebat cârcotaşul.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite