Şeful ProTv a coordonat plecarea lui Teo la spitalul din Viena

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adrian Sârbu a fost surprins ieri de reporterii Click, la spitalul Elias, în timp ce făcea pregătirile pentru transferul fostei sale angajate la spitalul austriac.

Teo a reuşit să decoleze abia în jurul ore 17.00 de pe aeroportul Otopeni şi s-a îndreptat înspre Linz deoarece la Viena nu se putea decola. De la Linz a preluat-o o ambulanţă care a transportat-o către AKH.

Mai citiţi:

EXCLUSIV: Teo pleacă pe banii lui Sârbu la tratament în Austria

Încă de luni noapte, avionul-ambulanţă al clinicii austriece a aterizat pe aeroportul din Constanţa pentru a o prelua pe Teo. Iniţial, aeronava trebuia să ajungă la Bucureşti, însă, ceaţa nu a permis acest lucru. Adrian Sârbu, boss-ul Pro TV, a decis să plătească un avion particular, care să o ducă pe Teo până la Constanţa şi de aici să plece spre Viena. Sârbu va plăti înclusiv spitalizarea deputatului, lucru confirmat şi de PR-ul Pro TV, Camelia Cavadia: "Este adevărat că domnul Sârbu suportă costurile, dar nu pot să spun care sunt acestea".

Ceaţa, care se lăsase între timp şi peste capitala Austriei, le-a dejucat, însă, planurile. Aşa că avionul de la Constanţa, a decolat, fără Teo la bord, spre Munchen, după aproape 24 de ore de aşteptare, scrie Click.

În jurul orei 16.00, fosta vedetă a părăsit Spitalul Elias cu o ambulanţă care a transportat-o la Aeroportul Otopeni, unde o aştepta avionul particular pus la dispoziţie de Sârbu. Într-un final, la ora 19.00, de data aceasta cu Teo şi cu un echipaj Smurd la bord, aeronava a decolat spre Linz, la 100 km de Viena.


Nu şi-au mai vorbit de patru ani


Chiar dacă s-au despărţit cu tam-tam, Sârbu îşi foloseşte în prezent relaţiile pentru a-i salva viaţa. După cinci ani de audienţe-record la PRO TV, Teo a plecat pe uşa din dos a televiziunii din Pache Protopopescu, în 2006. A încercat să pună pe picioare un post tv în declin, Romantica, dar nu a reuşit.

În acel moment, a recunoscut că-i pare rău de impulsul ce-a determinat-o să-l părăsească pe Sârbu. „Am avut fiţe în cap", a declarat vedeta actualmente, deputat, într-un interviu televizat, pentru Robert Turcescu.

De atunci, a profitat de orice ocazie pentru a afirma cât de mult îşi doreşte să revină în „familia" PRO TV, însă nu a primit invitaţia de a face acest lucru.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite