Şefii nu ştiau trecutul penal al poliţistului-traficant

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bogdan Butnariu, (33 de ani), agent la Secţia 3 de Poliţie din Bucureşti şi fost poloist la Dinamo, a fost reţinut luni de procurorii DIICOT pentru trafic de droguri de mare risc.

 Butnariu nu este la prima abatere. El a mai fost cercetat, în 2008, pentru tâlhărie, după ce în 2007 a furat două baxuri de gumă de mestecat "Orbit" din Cora Lujerului.

Cu toate că avea o condamnare definitivă, Butnariu a fost menţinut la Dinamo, unde era încadrat ca subofiţer, iar în 2009 a fost transferat la Secţia 3. Potrivit Inspectoratului General de Poliţie, condamnarea poloistului nu era trecută în dosarul acestuia. Un control dispus de Ministrul Internelor va lămuri de ce agentul mai lucra încă în poliţie.

În urmă cu o lună, un agent de la Rutieră a fost prins în flagrant primind 200 de euro de la un şofer pentru a-i facilita soluţionarea unui dosar penal.
În octombrie 2009, un ofiţer fost arestat, fiind acuzat de producere şi trafic de stupefiante, după ce colegii lui de la Serviciul Antidrog au descoperit o cultură de canabis în apartamentul său.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite