Bucureşti: Se redeschide singurul cinema drive-in din Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cinefilii pot urmări din nou filme în aer liber din propriile maşini. Mâine se redeschide oficial singurul cinematograf de tip drive-in din România, situat în zona Băneasa din Capitală.

În această săptămână au rulat filme de scurt şi lung-metraj, iar, începând din seara aceasta, cinefilii pot urmări două filme de top: de la ora 20.45 rulează „Clash of Titans“, iar de la 23.00, „Date Night“.

Preţurile biletelor variază în funcţie de zi. Astfel, de luni până joi, adulţii trebuie să scoată din buzunar 15 lei, iar copiii, elevii, studenţii şi pensionarii - 10 lei.

De vineri până duminică, adulţii plătesc 20 de lei la intrare, elevii, studenţii şi pensionarii - 14 lei, iar copiii - 12 lei. În cazul în care filmul este în avanpremieră, preţul este unic pentru toate categoriile de persoane - 24 de lei.

După ce intră în zona vizionării, cinefilii trebuie doar să seteze radioul pe 95,6 FM pentru a auzi sunetul filmului.

Unul dintre avantajele principale ale drive-in-ului este faptul că cei din „sală“ nu sunt deranjaţi de ceilalţi care urmăresc filmul.

„Mi se pare foarte fain cinematograful. Am fost şi anul trecut de câteva ori şi imaginea este perfectă. Îmi place că pot să dau volumul cât de tare vreau eu, fără să-i încurc pe ceilalţi“, spune Oana, o bucureşteancă de 29 de ani.

Cinematograful, care se întinde pe 25.000 de metri pătraţi şi are o capacitate de 300 de maşini, va fi deschis până în luna octombrie.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite