Se prezenta ca fiind angajată a primăriei şi cerea şpăgi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Georgeta Mihaela Minciua a fost prinsă în flagrant în timp ce primea 10.000 de euro în schimbul unor promisiuni legate de concesionarea unor spaţii în Centrul Istoric al Capitalei.

Procurorii DNA au arestat o femeie pentru 30 de zile, după ce au surprins-o în flagrant în timp ce primea 10.000 de euro în schimbul unor promisiuni legate de concesionarea unor spaţii în Centrul Istoric al Capitalei, se arată pe site-ul Realitatea.
 
Georgeta-Mihaela Minciu susţinea că este angajată a Primăriei Generale a Municipiului Bucureşti şi din această postură a pretins de la mai multe persoane sume de bani cuprinse între 2000 şi 100.000 euro, afirmând că are relaţii în primărie care le poate înlesni concesionarea unor spaţii comerciale în zona Centrului Istoric din Bucureşti, precum şi obţinerea de despăgubiri în cazul cererilor de retrocedări imobiliare, afirmă procurorii DNA.

Minciu a fost prinsă în flagrant în urmă cu două zile după ce a primit de la una dintre aceste persoane suma de 10.000 euro, fiind ulterior arestată pentru 30 de zile şi acuzată de trafic de influenţă.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite