Bucureşti: Scuba-diving prin Capitală VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Craterele din Capitală sunt văzute cu ochi buni de cei de la Happy Fish. Aceştia demonstrează, într-un filmuleţ, cât de multe întrebuinţări pot avea de fapt gropile. Aceste pot fi folosite ca trapă pentru cei de de la service auto, bazin piscicol sau loc pentru scuba diving.

Adâncimea, mărimea şi numărul gropilor din Capitală au devenit subiectul unui filmuleţ, mai mult decât haios, pentru cei de la Happy Fish. Aceşia au început campania "Salvaţi gropile!". Ei reuşesc să facă haz de necaz de situaţia gropilor din Capitală şi au oferit câteva idei pentru cei care vor să se relaxeze.

Astfel,  craterele pot fi folosite pentru a repara maşina "chiar în groapa în care s-a stricat", pentru a pescui din baltă peşte proaspăt. Cei care nu vor să plece în vacanţe pentru a practica sporturi nautice pot să meargă să facă scufundări pe străzile din Capitală.

La sfârşitul filmuleţului, cei de la Happy Fish spun că plombarea gropilor poate de fapt să dăuneze. "Din nefecire, plombatul gropilor ar putea pune capăt acestui ecosistem complex şi extrem de preţios", afirmă în stilul care i-a făcut celebri cei de la Happy Fish.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite