Sărbătoarea celor 1.000 de numere de „Click!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vedete, un tort uriaş, şampanie şi urări de „la multe numere”. „Click!“, ziarul cel mai vândut din România, a ajuns la o venerabilă „vârstă“: 1.000 de numere. Cei care de-a lungul timpului au apărut în paginile cotidianului, cântăreţi, sportivi, politicieni, poliţişti şi actori, au fost alături de jurnaliştii de la „Click!“.

Horia Brenciu a fredonat refrenul momentului „Playing with fire“, Leonard Doroftei a intrat în pielea redactorului-şef, „Trăsniţii“ au rămas mască în faţa fetelor de la pagina 3, Cătălin Moroşanu a lăsat dansul deoparte şi a pozat în „Moartea din Carpaţi“ alături de colegii noştri de la „Sport“, iar Octavian Belu a dezvăluit strategia pentru Olimpiada de la Londra, din 2012. Totul, într-o atmosferă de sărbătoare, printre baloane roşii şi sticle de şampanie.

Cadou de la EUROPA FM şi de la Radio 21



„Fetele de la pagina 3 sunt cele mai tari! M-am distrat de minune, vă doresc să rămâneţi cei mai buni!“, le-a urat Horia Brenciu jurnaliştilor. Surprizele au venit şi din partea altor colegi de breaslă. Prietenii de la EUROPA FM şi Radio 21 au oferit colegilor lor din trustul Adevărul Holding un cadou inedit: un tablou cu sloganul <<„Adevărul e că „Click!“ e un ziar „OK!“>>.

Cei prezenţi la aniversare s-au întrecut în urări şi felicitări. „Îmi place ziarul. Şi ziaristele sunt drăguţe, vreau să le pup pe toate!“, a spus Toni Ionescu, protagonist al emisiunii „Trăsniţii“. „Cum am făcut eu performanţă în sport, aşa vă doresc şi vouă în presă“, a spus antrenorul lotului naţional feminin de gimnastică, Octavian Bellu.

„Odată cu aniversarea celor 1.000 de numere unul dintre cele mai frumoase cadouri le-am primit de la BRAT şi anume, recunoaşterea faptului că ziarul nostru este cel mai vândut din România, cu 252.000 de exemplare vândute în luna martie. Mă bucur că diferenţa dintre <<Click!>> şi <<Libertatea>> a ajuns la aproape 100.000 de exemplare vândute zilnic în aceeaşi lună“, a declarat pentru „Adevărul de Seară“ Cristian Stancu, redactorul-şef al cotidianului.

image
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite