Sărbătoare cu bere şi muzică nemţească

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Festivalul Berii dă startul la sezonul de distracţie din această toamnă, în parcarea AFI Palace Cotroceni din Capitală. De ieri până duminică, 3 octombrie, bucureştenii sunt aşteptaţi la o sărbătoare în stil nemţesc cu bunătăţi câmpeneşti şi bere germană.

Timp de trei zile parcarea mall-ului din Cotroceni este acaparată de voie bună şi delicatese ideal preparate, din cultura germană, transformându-se într-o imensă berărie, unde la putere va fi berea tradiţional germană. Iubitorii berii pot degusta din sortimente puse la dispoziţie de producători interni sau internaţionali. De asemenea, bunătăţile nemţeşti şi  româneşti, stelze (ciolan de porc), supă gulaş germană, wiesswurst, groibi, varză cu chimen, covrigi nemţeşti, coaste marinate sau stelze cu ou şi cu carne, îi ispitesc pe bucureşteni în acest sfârşit de săptămână. Preţurile cu care vă aşteaptă Festivalul Berii de la Bucureşti sunt cuprinse între 3 şi 14 lei. Astfel, un covrig german costă 3 lei, 100 de grame de stelze costă 4 lei, o supă gulaş germană 11 lei, un cârnat de casă 9 lei, o porţie de varză cu chimen 3 lei, iar coastele marinate 14 lei.

Bere şi spectacole

În fiecare dintre cele trei seri de sărbătoare a berii, începând cu ora 19.00 atmosfera va fi încălzită de spectacole de percuţie, pantomimă şi, diseară, de stand-up comedy. Astăzi, berea şi bunătăţile vor merge mai bine pe muzica trupei Asha, iar mâine pe muzica AG Weinberger şi a fanfarei Karpaten Show.
În plus, după ce vă primeniţi cu delicatese şi bere, puteţi admira o expoziţie de artizanat şi obiecte handmade din ceramică şi lemn, costume populare, ţesături, articole din piele, covoare, instrumente muzicale, cergi şi bijuterii.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite