Bucureşti: Pregătiri pentru maratonul de ţopăit Kangoo Jumps

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi, la ora 16.00, începe primul maraton de Kangoo Jumps din Bucureşti de anul acesta. La eveniment s-au înscris peste 160 de persoane, care vor fi coordonate, timp de trei ore, de 15 de instructori. (GALERIE FOTO)

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO

Pentru a fi în formă, instructoarea de aerobic Diana Ştirbu a început încălzirea dis de dimineaţă.

Fetele, clientele Dianei, alături de Miki, o altă instructoare de fitness, au încălţat ghetele speciale de Kangoo Jumps în jurul orei 08.00 şi au exersat în sala de sport a Şcolii Generale nr. 12 din Sectorul 1, locul unde se desfăşoară şi maratonul de Kangoo Jumps.

La finalul maratonului de astăzi va fi declarat cîştigător cel care va face cel mai bine exerciţiile. „Învingătorul va primi din partea noastră un abonament gratuit de Kangoo Jumps“, a a declarat Diana Ştirbu.

Maratonul va fi prezentat de Kinga Sebestyen, instructoarea care pune la dispoziţie participanţilor 200 de perechi de ghete.

Sărituri benefice

Exerciţiile Kangoo Jumps constau atât în sărituri pe ghetele speciale, cât şi în diferite tipuri de execiţii de aerobic pe care le poţi executa în timp ce porţi încălţămintea.

Ghetele sunt prevăzute cu un semicerc la baza căruia se află o talpă antiderapantă şi au fost dezvoltate cu scopul reducerii efectelor nocive ale impactului asupra articulaţiilor şi tendoanelor de la nivelul genunchilor şi gleznei. Acestea pot fi folosite de la vârsta de 6 ani (minimum 30 de kilograme), până la 90 de ani, indiferent de sex.

Toţi participanţii, adică peste 160 de oameni, vor sări simultan, timp de trei ore, ghidaţi de instructori“, Diana Ştirbu, instructor Kangoo Jumps.




București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite