Bucureşti: S-a deschis primul spatiu de depozitare cu autoservire din Romania

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Capitala are, de curând, primul spaţiu de depozitare cu autoservire din ţară, loc în care bucureştenii îşi pot lăsa, contra-cost, toate obiectele care le ocupă spaţiu în plus în casă.

Click aici pentru FOTOGALERIE

Dispus pe trei niveluri, depozitul Euro Mini Storage, situat pe bulevardul Theodor Pallady, din zona Titan, are 7.500 de metri pătraţi şi peste 1.000 de boxe cu dimensiuni cuprinse între 1 şi 27 de metri pătraţi. Accesul la seifuri se face doar pe baza unei chei pe care o are doar chiriaşul şi pe baza unei cartele magnetice.

În încăperile mai mici puteţi „ascunde“, de cineva drag de exemplu, un cadou, în schimbul unei chirii de 20 de euro pe lună. În cele mai mari dintre boxe, oamenii şi-au depozitat deja biciclete şi motociclete. Odată ce creşte dimensiunea compartimentului creşte şi chiria, dar, totuşi, încape loc de negociere dacă vă rezervaţi un spaţiu mai mare pentru o perioadă mai lungă de o lună.

1 euro chiria, prima lună

 În clădire sunt instalate 38 de camere de luat vederi, supravegheate de către doi agenţi, iar, dacă bagi cheia greşit în lacătul unei boxe care nu-ţi aparţine, se declanşează imediat o alarmă stridentă ce pune paza în gardă. Până în prezent, doar 50 de unităţi au fost ocupate, atât de persoane fizice, care şi-au depus lucruri mărunte, de suflet, cât şi de persoane juridice, care au optat să-şi aerisească spaţiul de lucru stocând aici multă maculatură.

CITIŢI ŞI: Topul reducerilor şi promoţiilor din magazine

Pentru că grupul de canadieni investitori au ştiut că au pompat 8 milioane de euro într-o afacere cu care consumatorul român nu este încă obişnuit, au băgat un discount care să întreţină interesul pentru acest tip de serviciu. Astfel, prima lună de depozitare costă 1 euro, indiferent de mărimea unităţii. „Preţurile chiriilor pe care le oferim sunt mai rezonabile decât cele din Canada sau America“, spune Danu Temelie, unul dintre străinii investitori care deţine afaceri similare în aceste două ţări. Mai în glumă, mai în serios, Danu Temelie mai spune că în străinătate aceste depozite sunt folosite de hoţi pentru a-şi ascunde temporar marfa furată.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite