Bucureşti: S-a redeschis circulaţia prin Pasajul Victoriei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După o lună şi trei săptămâni de lucrări şi trafic restricţionat, Pasajul Victoriei a fost redat astăzi circulaţiei. Autorităţile şi-au respectat, astfel, promisiunea de a-l redeschide cu câteva zile înainte de sfârşitul anului.

Reabilitarea Pasajului a costat Primăria Capitalei 12,75 de milioane de lei (echivalentul a trei milioane de euro), fiind executată de Societatea de Construcţii în Transporturi Bucureşti, aceeaşi care s-a ocupat şi de reabilitarea Pasajului Unirii.

Lucrările au început la 30 septembrie şi au fost primele care s-au efectuat de la data execuţiei pasajului, în anii 1986-1987. Expertiza care s-a făcut înainte de începerea reabilitării a identificat o serie de defecte: zone cu umflături ale tencuielii, fisuri în betonul zidurilor pasajului, infiltraţii prin o parte a fisurilor existente şi ruginirea armăturilor.

În prezent, un alt pasaj se află în lucrări, cel de la Lujerului. Aici, circulaţia pe prima bandă dinspre Bulevardul Timoşoara către Şoseaua Crângaşi este restricţionată, iar din data de 5 ianuarie 2010 se va restricţiona circulaţia pe banda intâi a ambelor sensuri. Pe timpul nopţii, pasajul va fi închis. 


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite