S-a mutat din maşina-garsonieră în dubiţa-apartament

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nea Palangă a locuit jumătate de an într-o maşina primită cadou de la actorul George Mihăiţă, iar de curând s-a mutat într-o dubiţă. Bucureşteanul a parcat noua locuinţă, pe care a dat 500 de euro, la fostul domiciliu, în faţa localului din Centrul Vechi deţinut de Mihăiţă, „Jos Pălăria“.

Nea Palangă stătea pe unde apuca din anul 2005, dar viaţa i s-a schimbat în vara anului trecut, după ce a fost angajat la terasa „Jos Pălăria“, a lui George Mihăiţă.
Lucra ca paznic din primăvară la o terasă din zonă, iar fratele actorului l-a văzut că e om serios şi l-a angajat.

Peste câteva luni, Mihăiţă i-a făcut un cadou neaşteptat - o maşină veche de douăzeci de ani parcată în faţa localului, unde să locuiască.

Face ciorbă în maşină

Bărbatul şi-a organizat maşina ca pe propria casă: şi-a luat un reşou pentru a încălzi mâncarea, şi-a luat un radio ca să nu se plictisească şi un calorifer pentru zilele friguroase. A început să gătească toate felurile de mâncare – de la cartofi prăjiţi şi fasole până la ciorbă de pui şi de porc.
 
În toamnă, după ce s-a închis terasa din faţa localului, nea Palangă a continuat să locuiască în faţa pub-ului „Jos Pălăria“.

Actorul care i-a fost patron a vrut chiar să-i mai dea bani, dar nea Palangă a refuzat să îi ia. „Cum să mai îmi dea dacă nu lucrez în perioada asta? Nu am vrut să primesc pentru că nu e pe merit!“,  a spus cu demnitate bărbatul. Acum, el are grijă de parcarea din faţa pub-ului.

De două săptămâni s-a mutat în dubiţă

La jumătatea acestei luni, de când a dat gerul, bucureşteanul a trebuit să găsească o soluţie să se mai încălzească - aşa că i-a propus unui prieten să-i vândă o dubiţă cu 500 de euro.

„Am avut noroc. O maşină ca asta e cel puţin o mie de euro“, spune bucuros nea Palangă. O parte din bani i-a primit de la un bancher austriac.
 
Bărbatul încearcă să-şi creeze condiţii şi mai bune de trai - în urmă cu câteva săptămâni a reuşit să-şi cumpere un televizor cu 100 de lei şi o saltea. Are de gând să-şi facă şi-un duş în maşină, când o să mai facă nişte bani. Deocamdată se spală la lighean.

Nea Palangă are un câine, Ciulina, un Ford primit de la actorul George Mihăiţă şi o dubiţă pe care şi-a cumpărat-o el.

Nea Palangă a primit casă de la primărie

Bucureşteanul a făcut cerere la Primăria Sectorului 2 şi a primit o casă în care să locuiască cu chirie. În aceeaşi clădire mai locuiau aproximativ zece familii.

Pentru că împărţea aceeaşi curte cu ceilalţi vecini, nea Palangă a avut mereu probleme cu un locatar scandalagiu. Din acest motiv, el s-a mutat la părinţi, dar nici aici nu a avut viaţă bună cu tatăl său. Aşa că s-a hotărât să „stea“ pe stradă, unde a trăit până anul trecut, când a primit cadou maşina de la actorul George Mihăiţă.









București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite