Bucureşti: Nuntă vintage, la expoziţia tematică de nunţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prezentări de modă, demonstraţii de machiaj de nuntă şi vedete care le vor ajuta pe viitoarele mirese să facă cea mai bună alegere în privinţa rochiei – toate acestea vor fi prezente la prima expoziţie tematică de nunţi din ţara noastră, Romanian Wedding Academy.

Expoziţia se desfăşoară începând de astăzi şi până duminică, la Rin Grand Hotel. Programul de vizitare: astăzi, 12.00- 20.00; sâmbătă şi duminică: 10.00- 20.00. Tinerele care nu s-au decis care va fi tema nunţii lor vor putea să aleagă una dintre temele următoare: romantic wedding, vintage wedding, urban wedding sau traditional wedding.

De asemenea, la Romanian Wedding Academy, viitoarele mirese vor descoperi colecţiile de rochii de mirese din 2010 ale celor mai renumiţi designeri, branduri de lux şi servicii premium pentru nuntă: Rosa Clara, Mariaj Lux, Sposa dell’ Amore, Vera Sposa şi alţii.

Duminică, pe 14 februarie, vizitatorii expoziţiei vor avea parte de un show incendiar, care se va încheia cu desemnarea câştigătorilor marelui premiu, Nunta Anului, în valoare de peste 20.000 de euro.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite