Rochia bunicii, de vânzare la Arenele Romane

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Hainele vintage şi accesoriile handmade sunt în trend şi în această primăvară aşa că astăzi, la Arenele Romane, s-a deschis târgul „The Clothes Next Door”, unde generaţia tânără a venit să vândă lucrurile vechi, dar pline de farmec ale mamelor, bunicilor sau mătuşilor.

Alte fete şi-au scos la vânzare propriile haine vechi care nu mai aveau loc în dulap, în timp ce cele mai talentate vând cercei şi brăţări lucrate manual.

Vedeta târgului este cu siguranţă o rochie din mătase neagră cu biluţe din sticlă lucrată de Laurence Kazar, vestit designer al anilor ‘70. Piesa costă 550 de lei, iar vânzătoarea o are de la un colecţionar italian. Doritorii mai pot găsi la târg portofele cu mărgele, mănuşi din dantelă şi tablouri pictate în acril.

Deşi astăzi nu s-au prezentat prea mulţi expozanţi din cauza vremii ploioase, oraganizatorii spun că, în duminicile următoare, vor fi peste 100 de standuri. Târgul va fi deschis în fiecare duminică între orele 12.00 şi 22.00 până pe 18 aprilie. Intrarea este liberă.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite