Revista „OK!“ s-a lansat astăzi în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea mai influentă revistă de celebrităţi din lume a fost lansată astăzi la Hotel Radisson din Bucureşti. De mâine, va putea fi cumpărată şi de la chioşcuri. Cele 84 de pagini ale revistei vor apărea bilunar, într-un tiraj de 75.000 de exemplare, la preţul de 3,99 lei. Publicaţia este editată de Adevărul Holding.

De asemenea, astăzi a fost lansat şi site-ul revistei care poate fi accesat pe adresa www.okmagazine.ro.

La deschiderea evenimentului, Răzvan Corneţeanu, director general al Adevarul Holding, a spus că „această publicaţie completează conţinutul Click!, mai ales că zona tabloidelor este una de mare audienţă“. Printre vedetele prezente la evenimentul de lansare al revistei OK! s-au numărat Valentina Pelinel, Rita Mureşan, Maria Marinescu sau Radu Morar.

Prezent la lansare, Dan Capatos a spus că această revistă va deschide „o cutie a Pandorei“. „Relaţia vedetă-presă va fi una conflictuală cât vor exista tabloidele“, a adăugat el.

Conceptul „OK!“ a apărut în 1993, în Marea Britanie, şi îşi propune să devină şi pe piaţa locală unul de referinţă în rândul revistelor glossy de celebrităţi. Stilul „OK!“ este „high-class“, concentrat pe detalii despre vedetele autohtone şi cele internaţionale. Revista are peste 40 de milioane de cititori în 20 de ţări unde este prezentă. 

Ediţia românească, a 21-a, va apărea vinerea, o dată la două săptămâni. Număr de număr, revista „OK!“ va dezvălui poveşti în exclusivitate şi interviuri din lumea starurilor locale şi internaţionale, beneficiind de sprijinul unei licenţe prezente deja în 20 de ţări, cu peste 40 de milioane de cititori în întreaga lume.

„Ne-a plăcut abordarea <Click!> în relaţia cu vedetele şi de aceea am ales să lansăm <OK!> şi în România, ca o prelungire a con'inutului“, a explicat Răzvan Corneţeanu alegerea brandului în trustul Adevărul Holding. De asemenea, redactorul-şef al publicaţiei, Elena Stoichiţă, a precizat: „Vrem să convingem vedetele din România să vorbească cu presa, mai ales că în această revistă nu se regăseşte agresivitatea din ziarele de scandal“.

Ultima poză a lui Michael

În paginile revistei au fost publicate de-a lungul anilor exclusivităţi precum nunta lui Michael Douglas cu Catherine Zeta-Jones. Tot aici a fost publicată şi ultima poză cu Michael Jackson în viaţă. De-a lungul existenţei sale, revista „OK!“ a plătit trei milioane de dolari pentru a publica, pe prima pagină, fotografii în exclusivitate ale copilului lui Matthew McConaughey.

„Ediţia din România va beneficia de astfel de exclusivităţi prin intermediul licenţei. În ceea ce priveşte structura, <OK!> România va conţine o secţiune importantă de news, alcătuită din foto-ştiri şi multe alte informaţii de actualitate din viaţa vedetelor, o secţiune de stil, cu tendinţe de fashion şi beauty, şi o secţiune de Lifestyle“, a spus Elena Stoichiţă, redactor-şef. În fiecare număr va fi o ediţie specială cu „OK!“ America, tradusă în limba română.
Primul număr al publicaţiei tratează pe larg planurile cuplului Tom Cruise şi Katie Holmes, care-şi doresc să devină din nou părinţi. În plus, câteva pagini vor fi dedicate decernării premiilor Oscar din acest an.

„Lansăm un titlu important într-un an dificil, subliniind decizia companiei de a deţine o puternică divizie de reviste şi de a juca un rol de referinţă în oferta editorială de mondenităţi internaţionale şi româneşti“, a spus Răzvan Corneţeanu, director general Adevărul Holding.
Echipa redacţională este alcătuită din Carmen Eberhat (director editorial), Elena Stoichiţă (redactor-şef),  Andreea Glodea (redactor-şef adjunct).


Ce veţi citi în „OK!“

Interviuri cu personalităţi şi vedete
Informaţii în exclusivitate din toată lumea
Reportaje exclusive cu vedete locale
Excursii pe mapamond
Evenimente şi petreceri de pe Glob
Tendinţe de modă şi frumuseţe
Insert „OK!“ din Statele Unite tradus în limba română

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite