Bucureşti: Reţinut pentru că vindea vaccin antigripal fals

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Sector 3, au reţinut, ieri, o persoană care  postase pe internet un anunţ referitor la comercializarea vaccinului gripal AH1N1, o fiolă având preţul de 190 lei.

O echipă formată din lucrători ai Serviciului Investigţii Criminale - Sector 3 s-a deplasat pe Bd. Corneliu Coposu, sector 3, pentru a se întâlni cu ofertantul. În jurul orei 18:00 au observat un autoturism marca Jaguar din care a coborât un individ şi după ce a purtat o discuţie cu o persoana, i-a vîndut trei fiole, afirmând că acestea conţin ser contra virusului pandemic. În acel moment, poliţiştii l-au imobilizat si l-au identificat în persoana lui Nicolae S., de 29 ani, din judetul Mehedinţi.

După ce l-au percheziţonat, poliţiştii au descoperit asupra sa şase fiole, ce conţin o substanţă incoloră, etichetate „CANTGRIP, suspensie injectabilă, Tulpină similară cu A-California-7-2009 (H1N1) (X-179A)...15 µg HA)”.

Suspectul este cercetat în stare de libertate, fiind acuzat de punerea în circulaţie de medicamente fără respectarea prevederilor Legii nr.95 din 14 aprilie 2006.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite