Bucureşti: Culmea lui Oprescu: Şapte drumari se învârt în jurul unei gropi cât palma (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Angajaţii de la  Administraţia Străzilor au dovedit, încă odată, că munca lor nu trebuie luată în serios.

Ieri după-amiază, pe una dintre cele mai circulate artere ale Capitalei,  bulevardul Mircea Vodă, şapte muncitori s-au poticnit în jurul a două gropi minuscule şi se uitau şi ei minunaţi, unii către alţii, la ispava făcută.

Au peticit la repezeală cu smoală craterele, şi nu oricum, ci cu vreo două straturi peste nivelul străzii, astfel încât şoferii când vor trece peste ele acum vor crede că sunt limitatoare de viteză. Bravii muncitori şi-au dat seama prea târziu că nu au socotit bine cantitatea de soluţie şi au chemat un mini-utilaj de netezire.

Dar fără niciun rezultat. Asflatul tot denivelat a rămas iar priviţi de la distanţă cei şapte bărbaţi păreau că au căzut la mica înţegere să-şi lase pozna de izbelişte şi să plece care-n-cotro.

Film cu drumari trişti, în regia lui Oprescu

Şi în spatele uşilor închise problema gropilor este luată la mişto. „Erau nişte trişti cu căciulile trase pe cap care frecau cimentul”, declara primarul Capitalei, Sorin Oprescu despre drumarii din subordine, care efectuau o lucrare în faţa cimitirului Bellu, într-o conversaţie înregistrată săptămâna trecută pe ascuns .

Însăşi edilul recunoştea atunci că „Gropaniada” este doar o operaţiune de imagine, de ochii jurnaliştilor, pusă la cale cu regii asfaltului.

Primarul a mai vorbit atunci si despre o soluţie-minune care va rezolva problema gropilor. Este vorba de un nou tip de asfalt care însă costă 3.000 de euro pe metrul cub. Datele despre cât cheltuieşte Primăria însă pentru plombarea gropilor nu sunt publicate de Primăria Capitalei.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite