Radu Susai,micul glumeţ de la „Şcoala Vedetelor“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Răducu, aşa cum este alintat de toţi cei din jurul lui, are doar şase ani, dar deja „încearcă“ lumea showbiz-ului cu degetul.

Micuţul a terminat primul modul al „Şcolii Micilor Vedete“, proiect iniţiat de surorile Ema şi Ariana Pendiuc, pentru prichindeii care cochetează cu camera de luat vederi. Pentru că Răducu nu era străin de această lume, el jucând într-un reality-show la un post de televiziune, s-a hotărât să urmeze cursurile pentru a deveni o vedetă cu acte în regulă. Şi nu i-a stricat, pentru că deja are oferte de a juca în reclame.

„Am venit la «Şcoala Micilor Vedete» când am intrat în vacanţa mare. Am făcut poze, am filmat, am avut şi un text de dicţie. Eu m-am descurcat foarte bine“, îşi aminteşte micuţul Radu. El are deja aproape toate atuurile unei vedete, fiind unul dintre puţinii copii, elevi ai şcolii, care nu are trac în faţa camerei.

„Ştiu un banc. Vreţi să vi-l spun?“


Dintre cei 24 de copii care au terminat primul modul al cursurilor „Şcolii Micilor Vedete“, Radu Susai este glumeţul grupului. Una-două, Răducu detensionează atmosfera cu un banc nou. „Îmi place să spun bancuri, să fac oamenii să râdă. Ştiu un banc cu un poliţist. Vreţi să vi-l spun?“, se prezintă piticul.



Joaca serioasă de-a vedeta nu este singura pasiune a lui Radu. Când nu este la grădiniţă sau când nu are vreo filmare, el este pe teren. Pe terenul de fotbal. „Îmi place foarte mult să joc fotbal cu bunicul şi cu fratele meu Mişu“, mărturiseşte Radu.

Poliţist, cumpărător sau regizor

Dacă l-ar întreba cineva ce meserie i-ar plăcea să aibă când o să fie mare, Radu ar răspunde cam nehotărât. Şi-ar dori să fie poliţist, ca să dea amenzi şi să încaseze banii. Exersează meseria asta de fiecare dată când joacă jocul preferat: hoţii şi vardiştii. I-ar plăcea parcă mai mult să fie „cumpărător”. Să meargă la cumpărături şi să arunce dulciurile şi bunătăţile în coş. Însă de când merge la Şcoala Micilor Vedete, Radu a mai descoperit o meserie pe care i-ar plăcea să o aibă când va fi mare: regizor de cinema. În timpul cursurilor. Răducu nu s-a desprins de camera de filmat şi a stat cu ochii pe regizorul filmului în care a jucat el şi colegii lui la terminarea cursurilor: „Aventurile micilor vedete“.

Întrebări şi răspunsuri
Ce rol ai avut tu în filmul „Aventurile micilor Vedete”?

Am fost Radu. Fiecare copil a avut numele lui în film. Am făcut repetiţii în Parcul Carol cu o zi înainte, iar filmul a fost făcut în Parcul Kiseleff. Eu am avut şase replici în film pe care le-am repetat acasă, cu mama.

Te uiţi la alte filme?

Da. M-am uitat la „Toy Story 3”. La „Îmblânzirea dragonului” m-am uitat de trei ori. Îmi mai place foarte mult „Shrek”.

Ce-i place

Lui Radu îi plac foarte mult animalele, iar cea mai mare bucurie a lui este atunci când merge la Grădina Zoologică. „Îmi plac şerpii cu clopoţei, cobra, crocodilii şi papagalii”, spune micuţul. O altă plăcere a lui Răducu este să-şi facă temele pentru grădiniţă şi să se joace „de-a prinselea” cu bunicul.

Ce nu-i place
Lucrurile care nu-i plac lui Radu sunt cam greu de găsit, dar dacă ar fi să nu-i placă ceva este să mănânce. Când vine vorba de stat la masă, mica vedetă nu ştie cum să scape mai repede.

Bucureşti: Radu Susai

Profil
Născut.
19 mai 2004, Bucureşti.
Familie. Are un frate mai mare, Mişu.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite