RATB-ul anunţă că intră în grevă generală la 31 mai

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sindicaliştii din Regia Autonomă de Transport Bucureşti au anunţat că se vor alătura şi ei grevei generale de la 31 mai, alături de ceilalţi bugetari.

„Vom face grevă generală, alături de colegii de la Metrorex şi CFR. Vom solidariza oricum, însă există posibilitatea de a asigura un număr de vehicule pe traseu în ziua protestului sau de a face grevă doar pentru câteva ore“, a declarat liderul de sindicat al RATB, Vasile Petrariu. CFR-ul a anunţat că vor recurge şi ei la aceeaşi măsură astfel încât, trenurile nu vor circula în data de 31 mai, iar Metrorex-ul ar putea lua aceeaşi decizie dacă nu se vor definitiva soluţiile la Guvern.Oamenii sunt nemultumiti de masurile de austeritate anuntate de Guvern precum reducerea salariilor cu 25% si a pensiilor cu 15%.

„Ne alăturăm şi noi grevei generale. Miercuri vom avea centralizatorul, încercăm să obţinem avize, dar în proporţie de 99% va fi grevă şi la noi. Nu vom putea opri în totalitate transportul de la metrou, vom opera de la ora 16.00“, a declarat Florin Crişu, vicepreşedintele Uniunii Sindicatelor Libere Metrou.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite