Promoţiile se ţin lanţ la Vitantis

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bucureştenii mai pot profita de reducerile de preţ potrivite pentru a face cumpărăturile de sărbători.

Campania„Tehnici Esenţiale de Supravieţuire la Shopping“, motto-ul de redeschidere a mallului Vitantis  continuă astfel încât clienţii complexului comercial să se poată bucura de ofertele variate.

La centrul comercial Vitantis din sectorul 4, bucureştenii au ocazia să-şi aleagă cele mai mici preţuri la cumpărături. Este de-altfel o fertă greu de refuzat în această perioadă de criză şi mai ales că seapropie sărbătorile de iarnă şi oamenii sunt în căutare de cadouri pentru cei dragi. La mall-ul Vitantis, preţurile la unele mărfuri au şi reduceri de până la 90%.

Campania„Tehnici Esenţiale de Supravieţuire la Shopping“ care a fost demarată la începutul lunii i-a atras pe bucureştenii care au golit magazinele din mall astfel încât comercianţii au cerut suplimentarea stocurilor. 

Reprezentanţii complexului comercial spun că preţurile reduse vor fi menţinute până la sfârşitul lunii decembrie în limita stocului disponibil.“Încă din prima zi, oamenii au venit în număr mare. Ofertele speciale şi reducerile vor fi menţinute toată luna aşa că ne aşteptăm ca numărul vizitatorilor să crească”, ne-a spus Vlad Dragoescu, Investment Manager la Eguest Investments, compania care deţine centrul comercial Vitantis.

Haine, mâncare, electronice şi mobilier, sunt doar câteva din ofertele de care clienţii pot profita din plin. Cumpărătorii îşi pot alege lucruri de calitate la preţuri cât mai mici întrucât în cadrul campaniei Tehnici Esenţiale de Supravieţuire la Shopping“, o jachetă de iarnă poate fi achiţionată la preţul unui fes, iar un meniu complet pentru o persoană, la unul dintre restaurantele din incinta mall-ului este de doar 9 lei.

Mall-ul este deschis până la ora 22.00
Complexul comercial din sectorul 4 a revenit în forţă pe piaţa din Capitală după ce a fost închis la jumătatea lunii septembrie din cauză că tavanul etajului 1 s-a prăbuşit. Acesta afost însă un prilej ca după reparaţii şi consolidare, reprezentanţii mall-ului să dea startul acestei campanii inedite.

Astfel, „diferenţa dintre preţul de la raft şi cel cu reducere este suportată de noi“, a declarat directorul comercial al Mallului Vitantis, Iulia Irimia. Bucureştenii atraşi de o atfel de provocare la shopping sunt aşteptaţi la mall-ul din sectorul 4 care este deschis zilnic, între orele 10.00 şi 22.00.






București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite