Bucureşti: Autobuzul care leagă centrul de Militari

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Regia Autonomă de Transport Bucureşti (RATB) a inaugurat astăzi linia directă între centrul Capitalei şi Complexul Comercial Militari, ce se află la periferia cartierului cu acelaşi nume.

Astfel, autobuzul 138 va pleca din Piaţa 21 Decembrie şi va circula pe arterele Nicolae Bălcescu, C. A. Rosetti, Ştirbei Vodă, Eroilor, Prof. Dr. Rainer, Pandurilor, Răzoare, Timişoara şi Iuliu Maniu. La întoarcere, va parcurge acelaşi traseu până la Eroilor, de unde va circula pe Splaiul Independenţei, Mihail Kogalniceanu, Regina Elisabeta.

„Am înfiinţat această linie pentru că am primit solicitări de la sute de oameni care voiau să ajungă la magazinele din Militari. Autobuzul circulă din 20 în 20 de minute. Linia 137 mai ajunge la Centrul Comercial Militari, însă parcurge numai 70% din traseul lui 138“, a declarat purtătorul de cuvânt al RATB, Mihai Vlădărău.

Oamenii care se aflau însă astăzi în staţia Sibiu, de pe Bulevardul Timişoara, erau miraţi de apariţia noului autobuz. „Auzisem că o să circule pe aici un nou autobuz, dar nu ştiu de ce. Am crezut că este deviat, nu că este o linie permanentă“, a spus o bătrânică din zonă.

Nici persoanele care se aflau în autobuz nu ştiau cu siguranţă care este traseul cursei, iar unii mai întâi se urcau şi apoi întrebau unde duce. „Am înteles că duce la Auchan Militari, dar nu sunt sigur. Oricum, merg până la Gorjului“, a spus şi un călător, Marian. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite