Piedone a reuşit să slăbească 58 de kilograme în opt luni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a reuşit să dea jos 58 de kilograme. Merge pe bicicletă, înoată, mănâncă doar ce-i spune nutriţionistul şi nu bea pic de alcool.

Primarului sectorului 4 îi prieşte de minune regimul de viaţă sănătoasă pe care l-a adoptat de circa opt luni. Uriaşul Piedone este acum de nerecunoscut.

Şi-a ras ciocul după 20 de ani ca să-şi vadă bărbia. „Hmm, de aici ar trebui să mai dau jos câteva grame", şi-a spus ieri dimineaţă edilul, privindu-se în oglindă. Cu toate acestea, Piedone e mulţumit de rezultatele regimului draconic pe care şi l-a însuşit.

image

„Mănânc doar ce-mi spune nutriţionistul, înot oriunde găsesc un bazin sau o piscină şi petrec mult timp pe bicicletă. Am dat jos 58 de kile şi nu vreau să mă opresc aici", ne-a spus primarul sectorului 4.

Bicicleta este aliatul primarului în cura de slăbire
Rezultatele sale i-au lăsat pe mulţi cu gura căscată. După opt luni de regim, se confruntă cu o situaţie stranie: bucureştenii nu-l mai recunosc pe stradă.

„Stau pe bancă şi intru în vorbă cu cetăţenii din sector. Vorbim de una de alta, inclusiv de primarul sectorului 4, adică de mine, fără ca ei să realizeze cine este interlocutorul lor. Când mă dau în vileag, le vine greu a crede că sunt într-adevăr cine pretind că sunt", spune, amuzat, Piedone.

image

Primarul sectorului 4 a decis să adopte un regim culinar drastic chiar înainte de Crăciun, pe 19 decembrie 2009. Adică exact atunci când tentaţia de a se înfrupta din bucate era mai mare. Atunci cântărea nu mai puţin de 203 kg.



A slăbit mâncând de 5 ori pe zi
Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a reuşit să dea jos 58 kg în opt luni. Are cinci mese pe zi regulate, din care nu lipsesc peştele, carnea fiartă, legumele şi iaurtul degresat.

Ediulul este hotărât să slăbească cel puţin încă 20 kg. "Nu am de gând să mă opresc decât în momentul în care acul cântarului se va bloca la 100 kg", promite Piedone.

image
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite