Primăria Capitalei a cumpărat instrumente muzicale în valoare de 327.000 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria Municipiului Bucureşti a cumpărat, prin licitaţie, instrumente muzicale în valoare de peste 327.000 de euro. Este vorba despre piane, instrumente cu coarde şi instrumente de suflat pentru şcoli şi licee din Capitală, potrivit unui anunţ de atribuire publicat pe site-ul www.e-licitatie.ro.

Municipalitatea a cumpărat instrumentele muzicale în cadrul proiectului "Reabilitarea Infrastructurii Educaţionale din Bucureşti", care are ca obiectiv îmbunătăţirea calităţii infrastructurii educaţionale din Capitală şi, ca rezultat, îmbunătăţirea calităţii procesului educaţional şi reducerea costurilor de operare, transmite Mediafax.
Proiectul "Reabilitarea Infrastructurii Educaţionale din Bucureşti" a selectat 102 obiective de şcoli publice pentru reabilitare sau contractarea de clădiri noi, precum şi pentru achiziţionarea unor dotări şi echipamente noi.


Majoritatea instrumentelor provin din Italia

Astfel, Primăria Municipiului Bucureşti a atribuit trei contracte, în valoarea totală finală de peste 327.133 de euro, unor societăţi de la care a achiziţionat prin licitaţii deschise instrumente muzicale.
În mod concret, contractul de furnizare a unui instrument muzical cu clape a fost atribuit societăţii Altay Scientific Spa din Roma (Italia). Valoarea finală a contractului este de 202.900 de euro, fără TVA.

În plus, contractul de furnizare a trei instrumente muzicale de suflat şi de percuţie a fost atribuit tot societăţii Altay Scientific Spa din Roma (Italia). Valoarea finală a contractului este de peste 76.380 de euro fără TVA.
Contractul de furnizare a două instrumente muzicale cu coarde a fost atribuit SC Eurovox SRL din Brăila. Valoarea finală a contractului este de peste 47.850 de euro, fără TVA.

Criteriul de atribuire a contractelor a fost preţul cel mai scăzut.

Potrivit documentaţiei de atribuire a contractelor, instrumentele muzicale existente în prezent în şcolile şi liceele cuprinse în programul "Reabilitarea Infrastructurii Educaţionale din Bucureşti" sunt vechi şi insuficiente şi într-o stare avansată de uzură fizică şi morală.
Programul "Reabilitarea Infrastructurii Educaţionale din Bucureşti" este finanţat printr-un contract de finanţare dintre România, Banca Europeană de Investiţii şi Municipiul Bucureşti, semnat la Luxemburg, pe 7 octombrie 2003, şi la Bucureşti, pe 1 octombrie 2003, ratificat prin Legea nr.69/26.03.2004.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite