Bucureşti: Prăjituri de dragoste, cu puţine calorii GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La Băneasa Shopping City s-a deschis astăzi cea mai dulce expoziţie de Valentine’s Day. Prăjituri şi torturi dietetice, ceaiuri cu diferite arome, dar şi imagini imprimate pe ciocolată pot fi cadoul pe care îl puteţi cumpăra zilele acestea de la târg.

CLICK AICI PENTRU A VEDEA CE PRĂJITURI TE AŞTEAPTĂ LA EXPOZIŢIA DE DULCIURI

Singurul stand cu prăjituri amenajat la etajul I de la Băneasa Shopping City vă invită să mâncaţi dulciuri, dar cu puţine calorii. Frişcă dietetică, lapte degresat şi ciocolată fără grăsimi se pot găsi în prăjiturile şi torturile oferite de Diet Center la preţuri cuprinse între 8 şi 39 de lei.

La un alt stand puteţi găsi bomboane din ciocolată belgiană ambalate într-o inimioară, tot dulce. Pe lângă desert puteţi savura şi un ceai din iasomie, ghimbir sau din petale de trandafir.

Un cadou special

O surpriză plăcută pentru persoana iubită poate fi imaginea acesteia imprimată pe ciocolată. „Se poate pune pe ciocolata sub forma unui CD sau pe o carte de vizită. Mai avem şi inimioare sau acadele pe care imaginea dorită se poate imprima“, a declarat Ionel Roşu, reprezentant Ciocholagrafy.

Pentru fabricarea acestui cadou este nevoie doar de o poză în format digital, o imprimantă, vopsele vegetale şi bineînţeles ciocolată. La fel de căutaţi sunt şi bănuţii din ciocolată, imprimaţi cu diferite poze, care costă 1,5 lei bucata.

De dimineaţă,clienţii  începuseră deja să se perinde pe la standuri în căutarea unui cadou deosebit pentru cei dragi, dar mai întâi consultau oferta până să se decidă la surpriza pe care o vor alege. 

Concerte şi dulciuri


În acest weekend, expozanţii au fost provocaţi să participe şi la un concurs „Cel mai bun desert“, iar câştigătorul va fi desemnat de un juriu de specialişti în nutriţie.

La târgul de dulciuri care se desfăşoară la etajul I la Băneasa Shopping City mai puteţi găsi napolitane, biscuiţi şi îngheţată. Expoziţia s-a deschis astăzi şi va dura până duminică, zilnic între orele 10.00 şi 22.00, iar intrarea este liberă.

Cei care ajung mâine, la ora 16.00, la Băneasa Shopping City, pot asculta un concert de muzică ambientală susţinut de Cvartetul Arpeggione, iar duminică, la ora 14.00, pot asista la un spectacol de jazz.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite