Povestea celui mai frumos mesaj de Ziua Îndrăgostiţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alexandra a câştigat concursul de Sf.Valentin cu vorbe dulci pentru soţul său. Ieri s-au împlinit şase ani de când Alexandra (29 de ani) şi Suraj (33 de ani) şi-au spus „Da“ în faţa ofiţerului stării civile, iar mesajul său a fost transmis cu ajutorul ziarului „Adevărul de Seară“.

O poveste simplă, obişnuită, dar frumoasă şi liniştită şi mai ales plină de iubire, aşa descrie Alexandra Lungu căsnicia cu Suraj, care îi este soţ de şase ani. Alţi doi ani au fost prieteni, dar sentimentele nu au dispărut şi au devenit tot mai puternice, s-au întărit.

Cum s-au cunoscut? „Nu e ceva spectaculos. Aveam cunoştinţe comune care doreau să ne vedem, iar eu am tot refuzat, dar până la urmă am acceptat să îl întâlnesc, iar relaţia noastră a început în ianuarie 2002", povesteşte Alexandra. El a recunoscut în faţa ei că a fost prima femeie căreia i-a adus flori şi de atunci ori de câte ori are ocazia i le oferă cu drag. De surprize se ocupă Alexandra, aşa că s-a înscris la concursul lansat de „Adevărul de Seară" pentru a transmite mesajul de iubire de Ziua Îndrăgostiţilor, iar soţul său a aflat din ziar cât de mult este iubit.


O petrecere simplă

Cununia civilă care le-a legat destinele au plănuit-o pe 14 februarie 2004. „O întâmplare", aşa spune Alexandra când vine vorba de ziua aleasă pentru a se căsători cu Suraj. Îşi aminteşte de baloanele colorate pe care le-a avut la petrecerea pe care au organizat-o într-un apartament de două camere. Un loc mult prea mic pentru numeroşii invitaţi. Ziua a fost însă una specială, iar o pernuţă în formă de inimă pe care o păstrează şi astăzi le aminteşte de aceea zi.

Viaţa în trei
Începutul căsniciei nu a fost uşor. S-au lovit de greutăţi, dar au reuşit să treacă, iar problemele de zi cu zi i-au unit şi mai mult până în momentul în care au simţit nevoia unei schimbări...„Facem multe lucruri în doi, dar am simţit nevoia să fim trei", spune Alexandra şi aşa a venit pe lume Ana care acum are doi ani şi 4 luni şi merge la grădiniţă. Pe 14 februarie aniversează anii de căsătorie şi de fiecare dată profită din plin pentru a fi împreună. O cină romantică în doi la un restaurant îi aduce mai aproape şi păşesc împreună spre un nou an de iubire.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite