Pompierul erou a fost comemorat de camarazi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânărul pompier Ionuţ Ungureanu (24 de ani), care a murit miercuri ca un erou, într-un incendiu petrecut în Complexul Comercial Dragonul Roşu, a fost comemorat ieri de peste 200 de colegi de la Detaşamentul Dămăroaia.

Militarul a fost decorat post-mortem în gradul de sublocotenent, după ce şi-a pierdut viaţa încercând să-şi salveze un camarad din faţa unui tavan în flăcări. Sfâşiaţi de durere, colegii şi o parte din familie, respectiv fratele şi un văr, au plâns pe toată durata slujbei ţinută în curtea instituţiei din Dămăroaia, în memoria acestuia.

„Nu mai am cuvinte, îl cunoşteam de trei ani, era un om care muncea foarte mult. Poate prea mult“, a mărturisit îndurerat unul dintre camarazi. La fel de marcaţi erau şi superiorii pompierului, care au vorbit numai la superlativ despre el. „Din 2007, de când lucra la noi, nu am avut nimic să-i reproşez. Era un sportiv, un supererou! Dar neprevăzutul nu ţine cont de cât de profesionist eşti“, a spus comandantul unităţii, Daniel Boceanu.

Niro, acuzat de însecenare

Trupul tânărului a fost dus după ceremonie în satul natal Valea Mare, din judeţul Olt, unde urmează să fie înmormântat astăzi.
Cauza incendiului de la Dragonul Roşu nu a fost încă elucidată de autorităţi. Tarabagii sunt de părere că incendiul a fost unul provocat şi că cel care se află în spatele acestei lovituri este chiar patronul complexului „Dragonul Roşu“, Nicolae Dumitru, cunoscut sub porecla de Niro.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite