Bucureşti: Pompierii din Europa, bătuţi de chinezi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Comercianţii din angroul Europa sunt în conflict cu administratorii complexelor Dragonul Roşu şi Niro şi îşi varsă nervii pe angajaţii pe care îi prind printre standuri.

PENTRU FOTOGALERIE CLICK AICI

Ieri la prânz, după ce i-au atacat pe jandarmi cu bâte, scaune şi chiar cu pistoale cu aer comprimat în semn de protest împotriva controalelor Gărzii Financiare, negustorii din Niro s-au gândit să se răzbune şi pe angajaţii din Dragonul Roşu. Ei au incendiat câteva cartoane şi i-au chemat pe pompierii complexului, dar nu pentru a stinge incendiul, ci pentru a-i snopi din bătaie.

„Au dat foc la câteva cartoane ca să poată să ne atragă pe alee. Noi am auzit că strigau «Foc! Foc!» şi ne-am îndreptat spre locul respectiv. Erau câteva cartoane care ardeau şi am încercat să le sting cu talpa pentru că nu era cazul să intervenim cu apă. N-am apucat pentru că au tăbărât pe noi vreo 40 de inşi, majoritatea chinezi“, a povestit Ionel Manea, unul dintre cei doi pompieri angajaţi în cadrul centrului comercial Dragonul Roşu.

Purtătorul de cuvânt al Brigăzii Speciale de Intervenţii a Jandarmeriei, Florin Hulea, a declarat că nu se aştepta la o astfel de reacţie din partea comercianţilor. „Pe pompieri i-au agresat după ce se calmaseră spiritele. Nu ne aşteptam la un astfel de conflict, mulţimea se dispersase deja“, a spus Hulea.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite