Bucureşti: Pilotul de Formula 1, Giancarlo Fisichella, patru ore pe Calea Victoriei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vedeta italiană de Formula 1, Giancarlo Fisichella, a fost prezent ieri în Bucureşti  pentru patru ore, la deschiderea celui mai mare magazin Ferrari din estul Europei. Pilotul a tăiat panglica noului magazin, alături de reprezentantul Racing Retail Ferrari, Massimiliano Ferrari, şi de preşedintele importatorului pentru România al mărcii, firma Forza Rossa, Ion Bazac.

„Magazinul este superb! Să fac parte din echipa Ferrari a fost un vis pentru mine, deci şi să fiu aici la deschiderea acestui magazin este tot un vis“, a spus pilotul. El a adăugat că a rămas surprins plăcut de Bucureşti pe care l-a admirat în drum spre magazinul deschis pe Calea Victoriei. Cu toate acestea, Fisichella s-a grăbit să plece după patru ore spre Roma.

Ferrari Store a costat 4 milioane de euro

Magazinul inaugurat de celebrul pilot italian este deschis publicului de astăzi. Printre cele mai scumpe obiecte expuse în magazin se află o replică a unei maşini Ferrari 166, care costă 303. 840.000 de lei. Un tricou marca Ferrari poate fi achiziţionat la preţul de 258 de lei, o geacă la 610 lei. O şapcă costă 116 lei iar o mascotă Ferrari costă 50 de lei. Magazinul Ferrari poate fi vizitat zilnic, în intervalul orar 10.00-20.00. Magazinul are o suprafaţă de 500 de metri pătraţi şi este al doilea ca mărime din Europa, după cel din Milano. Investiţia s-a ridicat la 4,2 milioane de euro.

Cel mai important exponat din magazinul Ferrari din Capitală este un monopost în valoare de 200.000 de euro

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite