Peste 200 de artişti vin la Iarmaroc Fest

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Timp de trei zile şi două nopţi, fosta bază militară de lângă Urziceni va răsuna pe ritmuri de rock, folk, techno, chill-out, raggae, hip-hop sau electro.

Aventura Iarmaroc Fest este reluată, anul acesta, în variantă mai mare faţă de ediţiia anterioară şi îşi aşteapă vizitatori la 45 de kilometri de Capitală.

Festivalul uneşte arta, natura, diferite genuri de muzică şi îi introduce pe pasionaţii de astfel de evenimente într-un stil de viaţă şi de distracţie contemporan.

Astfel, peste 200 de artişti, dintre care 47 de străini, şi 14 scene vor fi învăluite, pe lângă muzică, şi în jocuri de lasere, lumini, foc şi iluzionişti.

Proiecţii de film, noutatea Iarmarocului

Iarmaroc Fest este un eveniment care a luat naştere din tradiţionalul bâlci românesc, care se mai organizează încă în diferite localităţi din ţară, unde sute de oameni se adună pentru dans, muzică sau târguri. Festivalul se află la ce-a de-a doua ediţie şi aduce pe lângă muzică şi dans şi competiţii sportive sau târguri de handmade.

Printre cei care vor urca anul aceste pe cele 14 scene se numără Dub Pistols, Noze, Elektro Guzzi, Wareika, Belleruche, Groove Orchestra, Kraak & Smaak, Greg Wilson, Dinky, Dyed, Soundorom, Tippa Irie, Elite Force sau DrumAttic Twins.

Ca noutate, Iarmaroc Fest aduce la această ediţie proiecţii de film şi documentare realizate între anii 1920 şi 1940. De asemenea, vor mai avea loc şi expoziţii de sculptură, fotografie sau desen.

Un abonament pentru cele 3 zile costă 100 de lei, preţul biletului pentru două zile costă 150 de lei, iar biletul valabil doar pentru o zi este 50 de lei.

Cei care vor să se cazeze în camping pot plăti 5 lei doar dacă vin cu propriul cort şi 100 de lei pentru două persoane în care este inclus cortul.

De asemenea, ca vizitatorii să ajungă mai uşor la locul evenimentului, organizatorii au pus la dispoziţie un autobuz care pleacă din Gara de Nord şi de la Obor, din două în două ore, începând cu ora 10.00.
 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite