Peste 1200 de ciclişti la „Prima Evadare”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ploaia nu i-a descurajat pe cei peste 1.200 de ciclişti înscrişi la cea de a doua ediţie a concursului „Prima Evadare” să ia startul, azi dimineaţă, la maratonul ciclistic de 55 de kilometri între Bucureşti şi Snagov.

Traseul maratonului a inclus pădurile Băneasa şi Tunari, zona din apropierea Platului Ghica şi pădurile Baloteşti şi Snagov. Finişul a fost la Complexul Astoria din Snagov, unde s-a organizat festivitatea de premiere şi o masă pentru finalişti.

Concurenţii, echipaţi cu căşti de protecţie şi geci de ploaie, au aşteptat cu nerăbdare startul. Rândurile de ciclişti s-au întins pe mai mult de 200 de metri, iar de pe margini i-au încurajat o mulţime de suporteri. Printre aceştia s-a aflat şi Vasile Costache, din comuna Moara Vlăsiei, judeţul Ilfov. „Am venit să-i susţin pe fii mei, Costache Tudorel şi Costache Nicolae, ambii studenţi la Bucureşti. Ei ştiu, de mici, Codrii Vlăsiei, aşa că nu vor avea probleme cu traseul, care are un grad de dificultate mediu” a spus Vasile Costache.

Start pe muzică
Buna dispoziţie a fost susţinută de muzica DJ-ului Alex, iar MC-ul Zub a dat instrucţiunile de drum. La îndemnul său, înainte de pornire, toţi partzicipanţii au izbucnit în urale şi au ridicat de două ori, mâinile în sus, în semn de încurajare.
Cicliştii au pornit la ora 10.00 din faţa Academiei de Poliţie


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite