Patrulele călare revin de Paşte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţia Comunitară din Capitală suplimentează numărul de patrule pentru noaptea de Înviere, iar poliţiştii călare vor asigura ordinea public în parcurile Herăstrău, Carol şi Tineretului.

Sărbătorile Pascale readuc patrulele călare ale poliţiştilor comunitari. „Practic, de Paşte se reiau, în timpul zilei, patrulele călare în Parcul Herăstrău, iar această activitate se va extinde în Parcurile Carol şi Tineretului", a declarat Ion Ţincu, directorul Poliţiei Comunitare a Muncipiului Bucureşti.

El a adăugat că şi numărul agenţilor şi patrulelor care vor fi pe stradă în noaptea de Înviere a fost suplimentat. „În noaptea de Înviere vor fi pe stradă, asigurând liniştea şi ordinea publică, peste 400 de poliţişti locali. Patrulele noastre vor supravghea atât zonele cu potenţial de risc cât şi zonele în care se desfăşoară activităţi organizate cu ocazia acestor sărbători", a explicat directorul Poliţiei Comunitare

Sâmbătă noapte, acţiunile Poliţiei Comunitare vor viza zonele publice din apropierea bisericilor, marilor magazine şi a parcurilor. De asemenea, patrulele Poliţiei Comunitare a Municipiului Bucureşti vor susţine acţiunile organizate în această perioadă de către Primăriei Capitalei.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite