Bucureşti: Patinoarul “Ice Age 4” se deschide pe Kiseleff

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patinoarul “Ice Age 4”, amenajat pentru această iarnă în Parcul Kiseleff, va fi inaugurat oficial, la ora 18.00, de reprezentanţii Primăriei Sectorului 1.

“Neoficial s-a deschis de ieri. A venit foarte multă lume, în special copii”, a spus unul dintre reprezentanţii patinoarului.

“Ice Age 4” are o suprafaţă de 600 mp şi este instalat cu ajutorul unui sistem modular cu tehnologie de ultimă generaţie. Patinoarul va fi deschis publicului de luni până joi, între orele 10.00 şi 22.00, iar în weekend, între orele 10.00 şi 23.00.

Preţul unui bilet este de 10 lei de luni până joi, iar de vineri până duminică biletul costă 15 lei. Cei care nu au patine pot închiria o pereche cu 10 lei.

În Capitală mai sunt deschise patinoare în Parcul Unirii, Parcul Cişmigiu şi Parcul „Alexandru Ioan Cuza". Preţurile sunt aproximativ aceleaşi la toate patinoarele din Bucureşti, respectiv 10 lei intrarea în  timpul săptămânii şi 15 lei în weekend.  În plus, la Ice Park Titan, din Parcul „Alexandru Ioan Cuza", copiii până la 14 ani au parte şi de iniţiere în patinaj,  la un tarif de 10 lei/serie.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite