Ouă şi iepuraşi de 90.000 de euro în sectorul 3 al Capitalei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ouă cu leduri şi iepuraşi luminoşi în valoare de peste 90.000 de euro. Atât cheltuieşte Primăria Sectorului 3 pentru a împodobi două parcuri în perioada Paştelui. Reprezentanţii primăriei spun că suma nu e chiar aşa de mare, transmite Realitatea Tv.

Contractul în valoare de peste 90.000 de euro prevede furnizarea a 145 de obiecte decorative. În parcul Alexandru Ioan Cuza a început deja instalarea unora dintre ele.

"La mijlocul săptămânii viitoare va fi gata, ce va înseamna amenjarea parcului, cu multă lumină şi cu obiecte noi care vor fi surpriză", a declarat un muncitor.

"La Direcţia Cultură a Primariei Sectorului 3 nu am considerat niciodată că trebuie să existe o pacimonie sau o drămuire a acestor fonduri, mai ales că ele la nivelul întregului buget al primariei nu reprezintă un procent mare", a declarat Ştefan Dumitraşcu, arhitect sector 3.

Reprezentanţii Primăriei sectorului 3 spun că vor folosi la decorare şi figurine cumpărate anul trecut. Iepuraşii şi ouăle luminoase vor sta alături de fântânile muzicale pe care primăria a cheltuit câteva milioane de lei.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite