Otrava pentru şobolani a ucis un bărbat şi a băgat în spital doi copii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat în vârstă de 46 de ani din oraşul ialomiţean Feteşti a murit, luni, iar cei doi copii ai săi, în vârstă de 9 şi 11 ani, au fost transportaţi cu ambulanţele la un spital din Capitală, după ce s-au intoxicat cu otravă pentru şobolani, potrivit Mediafax.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Ialomiţa, incidentul a avut loc în cartierul Buliga din municipiul Feteşti, sprijinul paramedicilor fiind solicitat de către Serviciul de Ambulanţă pentru acordarea primului-ajutor copiilor, care aveau stări de ameţeală şi vărsături.

"A fost un apel prin 112, prin care se smnala că un bărbat se simte rău, din motive necunoscute. La sosirea salvării Serviciului de Ambulanţă, tatăl celor doi copii, un bărbat în vârstă de 46 de ani, nu mai avea semne vitale şi, după numeroase încercări de resuscitare, a fost declarat decedat. Echipajul medical SMURD al ISU i-a preluat pe copiii de 9 şi 11 ani, care erau conştienţi, dar aveau stări de ameţeală şi vărsături, şi i-a transportat iniţial la Spitalul Municipal Feteşti. Ulterior, medicii de aici au luat decizia transportării acestora la un spital din Capitală. Membrii familiei au declarat că au împrăştiat prin casă otravă pentru rozătoare, pentru şobolani şi s-au intoxicat", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Ialomiţa, Lăcrămioara Chirea.

Acum, copiii primesc îngrijiri medicale de urgenţă la Spitalul "Grigore Alexandrescu" din Bucureşti. Medicii de pe ambulanţă spun că fetiţa şi băiatul s-au intoxicat cu otrava împotriva rozătoarelor.

Starea lor generală e bună, li se fac investigaţii şi cel probabil vor rămâne internaţi.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite