Oprescu: Autostrada suspendată va trece pe sub pământ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Autostrada suspendată va trece pe sub monumentele istorice din Bucureşti, dar şi pe sub proprietăţile private aflate pe traseul lucrării pentru a reduce costurile necesare exproprierilor, a declarat luni primarul general, Sorin Oprescu, transmite Realitatea TV.

Autostrada suspendată va trece pe sub monumentele istorice din București, dar și pe sub proprietățile private aflate pe traseul lucrării pentru a reduce costurile necesare exproprierilor, a declarat luni primarul general, Sorin Oprescu.

"Şoseaua nu taie zone centrale ale Bucureştiului. Sunt zone întregi în care ea coboară la nivelul localelor, iar acolo unde sunt multe exproprieri sau monumente istorice ea trece pe sub ele la o adâncime de aproximativ 30 – 32 de metri", a explicat primarul general, potrivit b365.realitatea.net.

Autostrada suspendată, numită oficial drum expres – inelul median al Capitalei, ar putea trece pe sub Parcul Herăstrău. Nu este exclus, pe acest tronson, nici realizarea unui pasaj suprateran peste Parcul Herăstrău. De asemenea, arhitecţii nu exclud nici varianta unui pasaj suprateran, construit deasupra pasajului deja existent în Pipera.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite