Bucureşti: Oferte last-minute de Revelion

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bucureştenii mai pot găsi locuri disponibile atât pe Valea Prahovei, cât şi în Capitală. Cei care nu s-au hotărât unde să-şi petreacă Noaptea dintre ani pot alege dintre ofertele de ultim moment ale agenţiilor de turism.

Bucureştenii care au aşteptat până în ultimul moment o ofertă de Revelion nu au motive de îngrijorare: potrivit reprezentanţilor agenţiilor de turism, nicio staţiune din România nu este ocupată, încă, în proporţie de 100%.

Astfel, pe Valea Prahovei sau în Rucăr-Bran, sunt disponibile aproximativ 5% dintre locurile de cazare. Anul acesta, preţurile pachetelor de Revelion s-au menţinut la fel ca în anii precedenţi sau chiar au scăzut, în anumite cazuri.

La Predeal, preţurile pornesc de la 1.150 de lei, în pachet fiind incluse cazarea într-un hotel de trei stele pentru patru nopţi şi masa festivă pentru Noaptea dintre ani. Costurile cresc dacă hotelul pune la dispoziţia clienţilor şi alte servicii, cei care doresc abonament la spa sau cartele pentru pârtie trebuind să scoată din buzunar cel puţin 200 de lei.

Revelionul la Sinaia costă de la 1.100 la un complex de două stele, cu cazare pentru patru nopţi, cină festivă de Revelion, dar şi cina în prima zi din an. În Poiana Braşov, preţul unui pachet porneşte de la 1.900 pentru patru nopţi la un complex de patru stele, desigur cu cina festivă inclusă. Cei care doresc să încerce un Revelion mai liniştit, dar tot într-o staţiune montană, pot merge la Zărneşti, unde se pot caza la pensiuni chiar şi cu 130 de lei pe noapte, într-o cameră dublă.

Locuri la restaurantele din Capitală

Cei care nu vor să părăsească Bucureştiul pentru sfârşitul de an pot petrece Revelionul la unul dintre hotelurile de lux. Astfel, la Rin Grand Hotel s-a pregătit un revelion VIP. Preţul pachetului este de 550 de lei, iar meniul va fi tradiţional. Petrecerea va fi animată de Maria Dragomiroiu, Nicu Paleru şi un taraf. Surpriza constă, însă, într-un concert Damian Drăghici &Brothers.

Şi Hotelul Marriott a pregătit o ofertă pentru noaptea dintre ani. Preţul meniului pentru masa festivă este de 920 lei de persoană, iar invitaţii pot savura delicatese precum pulpe de iepure, salată de picioare de crab, tartar de sturion afumat, cod negru de Alaska şi cotlet de căprioară.


Criza a redus ofertele

Potrivit reprezentanţilor agenţiilor de turism, cei mai mulţi români vor petrecere Noaptea dintre ani dintr-o staţiune românească. În schimb, din cauza crizei, numărul ofertelor de anul acesta a fost mai redus.

„Anul aceasta au fost mai puţine oferte de Revelion, cu 10-15% decât în trecut. Majoritatea românilor preferă, însă România. Nu preţurile pachetelor din străinătate este cauza pentru care nu vor să meargă în străinătate, ci faptul că celor mai mulţi le este teamă de viscol sau de distanţa prea mare de casă", a declarat purtătorul de cuvânt al Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism, Traian Bădulescu.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite