Oana Zăvoranu şi-a revenit. Va rămâne internată într-o rezervă a Spitalului CF2

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Medicii de la Spitalul CF2 din Bucureşti, acolo unde este internată Oana, spun că starea pacientei este bună dar că nu pot da detalii despre sarcina acesteia.

“Oana Zăvoranu se simte bine şi este în continuare internată într-o rezervă a Secţiei de Ginecologie a spitalului. Trebuie să păstrez confidenţialitatea medic-pacient, aşa că nu pot da detalii despre sarcina ei. Ea este singura în măsură să dea astfel de detalii. Voi vorbi cu medicii ei să vedem dacă pacienta vrea să informeze presa cu privire la unele aspecte”, ne-a spus medicul endocrinolog Adrian Comanici, directorul medical al Spitalului Clinic CF2 din Bucureşti.

Oana Zavoranu a fost internată, duminică, la Spitalul de Urgenţă Floreasca din cauza unei hemoragii nazale şi a unei stări de leşin.


Surse din anturajul vedetei spun că Oana nu se afla pe Dorobanţi atunci când i s-a făcut rău, aşa cum s-a vehiculat iniţial, ci că aceasta ar fi înghiţit mai multe pastile şi ar fi leşinat în casă. Alte surse spun că de fapt stresul din ultimele săptămâni au dărâmat-o şi că ea a leşinat din cauză că nu a mâncat de câteva zile. Mama ei, care a fost ieri în vizită la ea, a declarat presei că Oana a avut doar o cădere de calciu.

Aseară, în jurul orei 19.00, vedeta a fost transferată la Spitalul CF2, unde se află şi acum internată. Ea a fost vizitată de Cătălin Botezatu, Ana Maria Prodan şi de Tudy, bărbatul despre care vedeta spune că este tatăl copilului pe care îl aşteaptă.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite