O sută de străzi „mâncate” de zăpadă şi antiderapant

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Verificarea stării carosabilului pe principalele artere de circulaţie din Capitală a început săptămâna aceasta, au anunţat reprezentanţii Administraţiei Străzilor din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti.

„Pentru siguranţa în trafic, inspectorii Administraţiei Străzilor au inventariat problemele de drum apărute după zăpezile căzute şi a fenomenului îngheţ-dezgheţ, in urma cărora asfaltul a fost deteriorat“, a declarat directoarea Administraţiei Străzilor, Alina Roman.

Ea a mai spus că, în vederea remedierii gropilor, exfolierilor şi fisurilor apărute în carosabil, situaţia constatată va fi comunicată antreprenorilor cu care Administraţia Străzilor are încheiate contracte. De asemenea, regiile şi furnizorii de utilităţi sunt şi ei informaţi, pentru că există probleme a căror rezolvare intră în atribuţiile lor.

Şoseaua Bucureşti-Ploieşti, prioritară
Conform inspectorilor de la Străzi, doar 50 din cele 150 de străzi, bulevarde şi intersecţii tip piaţă, care au fost verificate, sunt în stare bună.
Bulevardele şi arterele principale au prioritate în ceea ce priveşte începerea lucrărilor de reabilitare.

Una dintre zonele cu probleme, care va fi reparată în perioada imediat următoare este tronsonul de drum dintre Casa Presei Libere şi Fântâna Mioriţa de pe Şoseaua Bucureşti-Ploieşti. „Am observat mai multe exfolieri şi fisuri pe Şoseaua Bucureşti-Ploieşti şi am hotărât, încurajaţi şi de prognoza meteo, să urgentăm lucrările pe această arteră“, a mai spus Alina Roman.    


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite