O persoană a murit şi alte zece au fost rănite în accidentul din faţa Spitalului „Sfântul Ioan“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aseară, în jurul orei 17.00, pe Şoseaua Vitan-Bârzeşti din Sectorul 4 al Capitalei, un camion încărcat cu ciment care mergea spre Cheiul Dâmboviţei a acroşat un Matiz, apoi a intrat pe contrasens, unde a lovit alte autoturisme, şase fiind avariate.

În accident au fost implicate şapte maşini, trei dintre răniţi au fost internaţi iar ceilalţi şapte au primit îngrijiri medicale la faţa locului. Potrivit medicului Manuela Guran, coordonatului SMURD Bucureşti, dintre cele trei persoane rănite, una a fost transportată la Spitalul Bagdasar-Arseni, cu traumatism cranio-cerebral, iar alte două la Spitalul "Sfântul Ioan", având leziuni multiple. Toate cele trei persoane sunt în curs de investigare la cele două spitale.
De asemenea, celelalte şapte persone rănite uşor au primit îngrijiri medicale la faţa locului, ele refuzând internarea, a precizat medicul coordonator de la SMURD Bucureşti.

Conducătorul camionului a declarat că şoferul Matizului, care venea dinspre aleea Metrologiei, ce intersectează Şoseaua Vitan-Bârzeşti, i-a tăiat calea brusc, astfel fiind generat carambolul.

La faţa locului, pe lângă echipajele SMURD şi ale Ambulanţei, s-au deplasat cinci echipaje ale Poliţiei Rutiere. Toţi şoferii implicaţi în accident, precum şi martorii vor fi audiaţi de poliţişti. Zona a fost izolată pentru investigaţii, astfel că circulaţia a fost deviată pe rute ocolitoare.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite