Tramvaiul 11 a târât zece metri o femeie din cauza unui gard amplasat greşit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie a fost călcată astăzi, în jurul orei 13.00, de tramvaiul de pe linia 11 la staţia Piaţa Sudului, în timp ce mergea pe lângă un gard amplasat de firma constructoare a pasajului pietonal subteran care face legătura între metrou şi Sun Plaza. Spaţiul fiind foarte îngust, victima a fost agăţată din mers.

Femeia cu vârsta de aproximativ 50 de ani voia să traverseze Şoseaua Olteniţei pe lângă gardul de la trecerea de pietoni. Când a văzut tramvaiul care se apropia, femeia s-a lipit de gard, dar cu toate acestea a fost agăţată şi târătă pe sub tramvai aproape zece metri.

Martorii spun că ambulanţa a ajuns la faţa locului la mai bine de 20 de minute şi că au încercat să o resusciteze aproape o jumătate de oră. „A fost agăţată din mers şi tâtâtă până la capătul refugiului“, a spus o femeie îngrozită de cele văzute.

„A fost afectat piciorul drept şi a pierdut foarte mult sânge. Nu ştim în schimb dacă femeia se afla pe trecerea de pietoni “, a spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, comisarul şef Christian Ciocan.

Femeia a fost transportată la Spitalul Clinic de Urgenţă „Bagdasar-Arseni“.

„Femeia se află într-o stare foarte gravă, a fost găsită în stop cardio-respirator. Ea a suferit o amputaţie post-traumatică a unui membru inferior“, a declarat Bogdan Opriţa, coordonator Smurd Bucureşti. Mai exact, femeia a fost călcată de roata tramvaiului şi i-a fost tăiat piciorul.

„Cursă mortală" pentru pietonii robuşti

Muncitorii care lucrează la pasajul subteran ce face legătura între metroul Piaţa Sudului şi mall-ul Sun Plaza nu au delimitat bine spaţiul de lucru de la suprafaţă şi linia de tramvai, pentru că acum pietonii trebuie să se strecoare printr-un spaţiu îngust de un metru pentru a ajunge la trecerea de pietoni. Iar persoanele robuste, care se avântă să meargă pe-acolo, odată ce trece tramvaiul, riscă să fie agăţate şi să sfârşească tragic.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite