Bucureşti: O aventură muzicală, continuată pe gheaţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bobby McFerrin şi „Stelele Moscovei pe gheaţă“ fac show în Bucureşti în acest weekend.  Mâine, bucureştenii sunt invitaţi să ia parte la o aventură muzicală cu Bobby McFeerin, iar duminică să admire graţia şi talentul de pe gheaţă a patinatorilor veniţi de la Moscova.

În acest weekend, bucureştenii pot să nu se mai îngrijoreze şi să fie fericiţi, cel puţin aşa îi sfătuieşte Bobby McFerrin, artistul care a devenit cunoscut cu piesa „Don’t worry, Be Happy“. El se va urca pe scena Sălii Palatului mâine seară, de la ora 19.00 şi le promite fanilor un show de excepţie.

Cunoscut drept „omul orchestră“, Bobby McFerrin, a câştigat până acum zece premii Grammy, de-a lungul unei cariere începută acum peste 30 de ani.
Artistul este unul dintre cei mai cunoscuţi improvizatori şi inovatori solişti din lume, dar şi un renumit dirijor de muzică clasică, iar fiecare spectacol al său este o adevărată încântare. Cea mai cunoscută piesă a sa, „Don’t worry, Be Happy“, a fost lansată în anul 1988, dar este fredonată şi astăzi de foarte multe persoane.

Biletele la concert au preţuri cuprinse între 80 şi 250 de lei, la categoria VIP. Acestea pot fi cumpărate de pe www.eventim.ro, www.bilete.ro, www.vreaubilet.ro sau  de la casa de bilete a Sălii Palatului.

Stelele Moscovei pe gheaţa bucureşteană

Duminică, de la ora 19.30, bucureştenii sunt invitaţi la un alt show de excepţie. Trupa „Stelele Moscovei pe gheaţă“ vor oferi un spectacol de neuitat la patinoarul „Mihai Flamaropol“, din complexul sportiv „Lia Manoliu“.

Acesta este cel de-al doilea spectacol pe care patinatorii, printre care se numără şi campioni olimpici şi mondiali Natalya Bestemyanova şi Andrey Bukin, îl oferă bucureştenilor, după turneul de succes de anul trecut.

În prima parte, spectatorii pot urmări povestea „Spărgătorul de Nuci“, un spectacol de balet pe gheaţă care a primit aprecierile criticilor de pe tot mapamondul.

Partea a doua va cuprinde o gală a campionilor, în care momentele de virtuozitate nu vor lipsi. De asemenea, artiştii de pe gheaţă vor oferi şi un special de tango. Patinatorii vor profita de acest turneu, pentru a-i aduce un omagiu, pe gheaţă desigur, regelui muzicii pop, Michael Jackson.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite