„Nu eşti pe listă, nu bagi benzină la promoţie!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Promoţia lansată de Petrom, prin care, între orele 11.00 şi 12.00, clienţii nu plătesc decât 40% din preţul carburantului, a provocat dispute între şoferi. Oamenii s-au stâns încă de ieri în jurul benzinăriei Petrom de pe Splaiul Independenţiei numărul 2 şi au făcut liste de aşteptare pentru a profita de promoţia benzinăriei.

Petrom a lansat încă de săptămâna trecută o promoţie prin care toţi clienţii care alimentează între orele 11.00 şi 12.00 în anumite zile au o reducere de 40%.

După ce săptămâna trecută traficul de pe Mihai Bravu a avut mult de suferit din cauza promoţiei care a funcţionat doar pentru staţia Petrom din acea zonă, astăzi a fost hărmălaie mare pe Splaiul Independenţei.

Benzinăria din spatele fostului sediu al Primăriei a fost asaltată azi-dimineaţă de sute de maşini pentru că benzina cu 40 % mai ieftină se putea cumpăra doar de aici. De data aceasta, oamenii s-au organizat încă de-aseară.

Listele s-au făcut de ieri
„Am făcut listă, ca să nu iasă cu scandal. Dacă stai toată dimineaţa la coadă şi se bagă un şmecher în faţa ta, sigur <iei foc>. Aşa că ne-am strâns de ieri aici şi ne-am organizat, ca să nu iasă discuţii”, a spus Cristi, unul dintre şoferii care se ocopuau cu organizarea.

Chiar dacă s-au făcut liste, unii şoferi au încercat să trişeze şi să se bage în faţă, dar au fost rapid taxaţi de ceilalţi „participanţi la codă”. „Vezi bă că se bagă ăla cu Opelu’, care n-i pe listă. Du-te şi spune-i să stea la un loc, că-şi ia bătaie”, a avertizat indirect unul dintre „codaşi”.

”Unde e HLV-ul?”
Nu numai bucureştenii s-au înghesuit să bage benzină ieftină de pe Splai. La coada care ajungea până pe Bulevardul Regina Elisabeta erau maşini cu numere de înmatriculare de mai peste tot.

Pentru că stăteau la coadă de câteva ore bune, oamenii s-au şi împrietenit, dar nu atât de mult, încât să se cunoască după nume. „Argeşu’... să vină argeşu’ că e rându lui. HLV-ul unde e? Chemaţi-l pe HLV”, strigau organizatorii prin parcarea de lână benzinărie.          

Organizatorii spun că dăţile trecute, şoferii care n-au mai apucat să alimenteze în timpul promoţiei s-au comportat foarte civilizat şi nu au fost conflicte nici între şoferi. Dar, pentru ca lucrurile să fie sub control, în zonă au fost trimişi 10 agenţi de circulaţie şi opt agenţi de la Jandarmerie. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite