Bucureşti: Noi spitale în Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consilierii municipali au aprobat, ieri, unele proiecte, care presupun construcţia a trei noi spitale în Capitală, începând de anul viitor.

Astfel, în urmãtorii patru ani, în Bucureşti se vor putea construi primele spitale noi din ultimii 30-40 de ani. Acestea vor fi ridicate în curţile spitalelor „Victor Gomoiu“, „Colentina“ şi Spitalul Clinic de Ortopedie „Foişor“.

„Vom avea un spital de pediatrie nou, la „Victor Gomoiu“, primul Centru de Stroke, la Colentina, şi poate cel mai modern centru european de protezare a şoldului, la Foişor. Vom folosi spaţiile deja existene în curtea acestor spitale, pentru cã ne este mult mai uşor decât sã cãutãm altele noi“, a explicat directorul general al Administraţiei Spitalelor din Primãria Capitalei, Marius Savu.

Consilierii municipali au mai aprobat, ieri, şi indicatorii tehnico-economici pentru reparaţii capitale, consolidãri, extinderi şi dotãri la Spitalul Clinic „Nicolae Malaxa“, precum şi pentru mansardarea unui corp de clãdire la Spitalul de Boli Cronice „Sf. Luca“.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite