Nicolas Cage se întoarce săptămâna aceasta la Bucureşti pentru filmări

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actorul american Nicolas Cage se întoarce în Bucureşti, săptămâna aceasta, pentru a filma în studio la producţia "Ghost Rider 2", relatează Mediafax.

Potrivit lui Bogdan Moncea, directorul de marketing al Castel Film, Nicolas Cage va filma în studio pentru lungmetrajul "Ghost Rider 2 - Spirit of Vengeance" până la jumătatea lui decembrie. După o vacanţă de sărbători, în ianuarie, echipa "Ghost Rider 2" se va întoarce în România, pentru a continua producţia filmului.

De altfel, cea mai mare parte a filmărilor sunt programate la Studiourile Castel Film din Bucureşti, unde au fost construite numeroase decoruri spectaculoase. Filmul include efecte speciale vizuale şi pirotehnice. O echipă de circa 200 de tehnicieni şi artişti, în cea mai mare parte români, ia parte la filmări, care vor dura până la sfârşitul lunii februarie.

Nicolas Cage a încheiat filmările programate în spaţiile din afara studiourilor Castel Film în cursul nopţii de miercuri spre joi, actorul părăsind pensiunea din Târgu Jiu unde a fost cazat în ultimele zile. Actorul a plecat miercuri seară spre platoul de filmare amenajat în cariera minieră Roşia, în apropiere de Rovinari, luându-şi cu el şi bagajele pe care le-a avut la pensiune.


Singura pretenţie, să aibă flori în cameră

Jurnaliştilor li s-a permis accesul, miercuri seară, în incinta pensiunii de patru stele în care a fost cazat Nicolas Cage la Târgu Jiu, administratorul acesteia, Maria Elena Contoloru, prezentând şi cuvintele pe care actorul le-a scris în cartea de oaspeţi a unităţii turistice.
"Vă mulţumesc tuturor de la acest hotel foarte special. Nu voi uita niciodată amabilitatea dumneavoastră, mâncarea şi căldura cu care m-aţi primit", a scris actorul în cartea de oaspeţi a pensiunii.

Contoloru a menţionat că Nicolas Cage nu a avut pretenţii deosebite în perioada în care a fost cazat la pensiunea sa. Acesta a dorit în cameră doar flori care să aibă miros natural, artistul solicitând ca inclusiv în baie să nu fie folosit dezinfectant cu miros artificial.

Reprezentanta pensiunii a spus că Nicolae Cage a avut în cameră câteva ramuri aduse de el din copacii din pădurea Baciu, din apropiere de Cluj-Napoca. "A aflat că locul acela are o parte misterioasă şi părea foarte interesat de crengile provenite de la acea pădure. Chiar a mers în oraş cu soţul meu pentru a cumpăra un cuţit de vânătoare cu care să le ascută. Nu ştiu ce a vrut să facă exact pentru că nu am intrat în intimitatea dumnealui. Ştiu, în schimb, că l-a întrebat pe şoferul pe care îl avea la dispoziţie dacă ştie mai multe lucruri despre Pădurea Baciu şi, spre dezamăgirea lui, şoferul nu avea cunoştinţe pe această temă, deşi a văzut multe locuri din România", a menţionat Contoloru.

Cazat la aceeşi pensiune cu Violanta Placido

Nicolas Cage şi echipa cu care a filmat pentru "Ghost Rider 2 - Spirit of Vengeance" aveau închiriată pensiunea din Târgu Jiu până vineri dimineaţă, dar cei mai mulţi membri ai echipei au plecat miercuri seară, odată cu artistul. Aici a fost cazată şi Violante Placido, actriţa fiind cea care i-a recomandat lui Cage soiurile de vin roşu românesc pe care să le consume.

Pe parcursul celor câteva zile petrecute în Gorj, niciunul dintre cei doi actori nu au făcut declaraţii de presă. Elena Maria Contoloru spune că pensiunea sa a fost aleasă pentru cazarea lui Nicolas Cage şi a Violantei Placido tocmai pentru că le-a oferit acestora intimitatea dorită.
"Suntem la marginea oraşului, zona e liniştită, am avut condiţiile optime căutate de dumnealor. De altfel, ştiu că, anterior, Nicolas Cage filmase în Polonia şi nu a avut deloc aceste condiţii, fiind foarte obosit. La noi, în schimb, s-a simţit foarte bine, iar la plecare chiar ne-a spus că s-a odihnit şi că totul a fost aşa cum şi-a dorit", afirmă Contoloru.

La primele filmări a fost înlocuit de dublura sa

Primele filmări în România pentru producţia "Ghost Rider 2 - Spirit of Vengeance" s-au desfăşurat pe Transfăgărăşan, fără ca Nicolas Cage să fie prezent - fiind înlocuit de dublura sa -, după care s-au mutat în judeţul Sibiu şi, ulterior, la Hunedoara, la Castelul Huniazilor.
La fel ca în primul film "Ghost Rider", rolul principal îi aparţine lui Nicolas Cage, avându-i alături de data aceasta pe Violante Placido ("Americanul") şi Ciaran Hinds ("Harry Potter şi Talismanele Morţii" şi "Va curge sânge").

Actorii români care joacă alături de Nicolas Cage sunt Cristi Iacob, Valentin Popescu, Sorin Tofan, Constantin Puşcaşu şi Ioan Andrei Ionescu.
Pelicula este regizată de Mark Neveldine şi Brian Taylor, care au mai regizat împreună "Crank", "Crank: High Voltage" şi "Gamer", şi este produsă de Sony Pictures.

"Ghost Rider - Spirit of Vengeance" îl prezintă pe Johnny Blaze (Nicolas Cage), care se ascunde în Europa de Est. Acesta trebuie să îi ţină piept diavolului, care, de data aceasta, a luat formă umană. Potrivit site-ului imdb.com, filmul urmează să fie lansat în Statele Unite ale Americii pe 17 februarie 2012.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite