Moştenitorii Mariei Tanase au executat conturile Primăriei Capitalei. Ei au obţinut despăgubiri de 67 de milioane de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Moştenitorii Mariei Tanase au executat conturile Primăriei Capitalei pentru un teren din Parcul Tineretului. Valoarea despăgubirilor este de 67 milioane de lei, transmite HotNews.ro.

Decizia instanţei este definitivă şi irevocabilă. Terenul fusese o donaţie primită de la soţul ei în anul 1933 şi a fost naţionalizat de comunişti.

Moştenitorii Mariei Tanase, opt la număr, s-au împărţit în două tabere, primul grup executând deja suma de 38 de milioane de lei din conturile municipalităţii. Banii nu au ajuns la ei ci se află încă în contul executorului judecătoresc deoarece Primăria Capitaleia facut contestaţie.
Moştenitorii au încercat să pună sechestru şi pe acţiunile a două dintre companiile deţinute de municipalitate, REBU şi Ciclop.

Cel de-al doilea grup de moştenitori nu a reuşit să retragă suma din conturile municipalităţii, dar au blocat aceşti bani în cont.
Şi aici priomăria a facut contestaţie la blocarea conturilor, deoarece banii blocaţi erau deja alocaţi pentru lucrările la stadionul Lia Manoliu.



București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite