Bucureşti: Moş Crăciun a aterizat mai devreme în Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În această perioadă, mai multe târguri de Crăciun se desfăşoară în Capitală, iar altele vor începe în luna decembrie.

„Târgul de Crăciun al Bucureştiului“ se desfăşoară, până duminică, în Parcul Unirii. Târgul reuneşte un număr de 40 de expozanţi, care acoperă o paletă diversă de produse, de la dulciuri, jucării, decoraţiuni, cărţi pentru cei mici, până la articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte pentru toate vârstele.

Doamnele au de ales dintr-o gamă largă de haine din blană de vulpe canadiană, astrahan mongolez, nurcă sau linx şi produse lucrate manual din India, din cashmir.

Un alt târg de Crăciun se desfăşoară la magazinul Kika, unde vizitatorii pot găsi cadouri rafinate de Crăciun, decoraţiuni clasice, romantice şi inovative pentru casă.

Pentru cei veseli, puteţi alege dept cadou un ursuleţ de Crăciun pufos, pentru doamne şi domnişoare, casetele elegante pentru bijuterii sunt alegerea perfectă, iar pentru domni, un cadou care îi va pune la muncă- diverse modele de instalaţii de iluminat brăduţii sau casa.

La Sala Palatului, „Festivalul darurilor de Crăciun“ se va desfăşura timp de 20 zile, în perioada 4- 23 decembrie. Într-un cadru feeric, amenajat în spiritul Sărbătorilor de Iarnă în foaierul de la etajul I al Sălii Palatului, artiştii plastici îşi vor prezenta creaţiile.

Figurine decorative desprinse parcă din basmele lui Hans Christian Andersen sau micii hobbiţi din lumea lui J.R.R. Tolkien ne propun fiecare câte un rol în scena pomului de Crăciun.

Creatorii de bijuterii au pregătit pentru doamne modele unicat, care le vor surprinde prin fineţea şi eleganţa cu care au fost create, iar producătorii de cosmetice bio le propun adevărate elixiruri ale naturii.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite