Mihaela Tatu: "M-am temut că am cancer. Nu puteam să mă aplec şi să respir"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mihaela Tatu a vorbit, în premieră, în cadrul unui interviu acordat revistei „OK!", despre problemele ei de sănătate. Vedeta a infirmat zvonul conform căruia ar avea cancer şi a povestit care este cauza suferinţei sale.

Viaţa Mihaelei Tatu a fost dată peste cap în urmă cu trei luni când a aflat că ar putea avea cancer. După mai multe investigaţii diagnosticul a făcut-o să respire uşurată: are fibrom uterin, o afecţiune frecventă la femeile care au peste 40 de ani.

„M-au sunat colegi şi prieteni din străinătate să mă întrebe dacă sunt sănătoasă şi dacă am nevoie de ajutor. Pentru unii, eram deja moartă şi îngropată. Adevărul e că am peste 45 de ani şi că mi-au apărut nişte dereglări hormonale. Nu am vrut să vorbesc despre problema mea, pentru că ştiam că se va face din ţânţar armăsar", a povestit Mihaela Tatu într-un interviu în exclusivitate pentru revista „OK!".

„Situaţia este îndeajuns de serioasă, din cauza dimensiunilor impresionante pe care le are fibromul, încât să trebuiască să-mi schimb priorităţile. M-am temut foarte tare că ar putea fi cancer. M-am speriat iniţial foarte mult, pentru că îmi creştea pur şi simplu burta şi nu ştiam motivul. Nu puteam să mă aplec, nu puteam să respir bine şi atunci m-am dus la doctor", a povestit vedeta.


Medicii i-au recomandat extirparea uterului

„Mi-a fost recomandată histerectomia, că tot n-o să mai fac copii la vârsta mea. Dar nu vreau să-mi fie extirpat uterul, pentru că funcţionează normal, doar că momentan găzduieşte un fibrom. Dacă până la anul, în martie, nu au loc nişte modificări semnificative atunci n-o să am încotro şi o să fiu nevoită să iau în calcul propunerea lor".

În ce constă tratamentul pe care-l urmează? „Mi-e destul de greu să respect regimul, deoarece îmi ia mult timp să gătesc şi să menţin programul zilnic. Consum ceaiuri şi mâncare specială la anumite ore. Au apărut şi primele rezultate: fibromul a scăzut 4 cm. Avea 10 cm şi a ajuns la şase. Dar şi structura mea a ajutat. M-am întors puţin spre mine. Ritmul trepidant în care trăiam nu mi-a făcut deloc bine. Dumnezeu ne dă câte un bobârnac, ca să pricepem că trebuie schimbat ceva. Acum nu mai merg prin cluburi, cum obişnuiam, ci dorm nopţile. M-am apucat de citit, de meditaţie, de yoga, fac şedinţe de antrenament spiritual, particip la cursuri de autocunoaştere, nu prea mă mai uit la televizor şi am început să iubesc cu adevărat. E minunat!", a mai spus Tatu.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite