Mielul, drobul şi cozonacul, livrate direct acasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gospodinele care nu au terminat pregătirile pentru masa de duminică sau care nu au intrat deloc în bucătărie pot comanda la firmele de specialitate un meniu complet de Paşte. Bucătarii de la Pomello, La Bibicii şi cei de la A&D Catering livrează mâncăruri preparate din carne de miel chiar şi cu o zi înainte de sărbătoarea pascală.

Pe site-ul chelner.ro puteţi comanda şi astăzi meniuri sau preparate care vă lipsesc. Astfel, un meniu de patru persoane ce conţine, printre altele, drob şi file de miel, pască şi tartă de pere, costă 97 de lei.

Pentru gurmanzi, o porţie de ciulama de miel costă 10 lei, iar mielul cu dovlecei – 16 lei. De asemenea, porţia de file de miel cu fasole neagră boabe ajunge la 17,4 lei şi se livrează în 12 ore de la comandă. La Bibicii, meniul de Paşti costă 120 de lei. Bucătarii au pregătit ouă roşii, miel, ridichi, brânză, salată de vinete.

Ciorba de miel nu va lipsi de la masă, iar la felul principal, bucătarii au pregătit sarmale cu mămăliguţă, friptură de miel, cartofi prăjiţi şi salată verde. La desert este trecut un cozonac şi toate vor fi însoţite de vin alb sau roşu.

Drob dietetic – 15 lei
Bucureştencele care au lucrat până în ajunul sărbătorii pascale şi nu au avut timp să gătească au de ales între patru variante de meniu la firma A&D Catering. Nu lipsesc pasca şi nici cozonacul, iar cel mai scump meniu, de 32 de euro (130 de lei), cuprinde şi mâncăruri internaţionale, precum „vol-au-vent umplut cu spanac gratinat“ şi „roşii umplute cu brânză Ricotta“.

Dacă vreţi să mâncaţi drob dietetic, adică din carne de pui, puteţi comanda o porţie cu 15 lei. O porţie de 100 de grame de pulpă de miel la cuptor costă 12 lei, cotletul de miel cu usturoi şi rozmarin se livrează la preţul de 16 lei, iar borşul de miel este 8 lei.

La Pomello, un meniu pentru şase persoane costă 490 de lei, iar unul pregătit pentru 10 persoane ajunge la 700 de lei. Bucătarii de la Pomello au pus în meniul special cele mai apetisante mâncăruri specific sărbătorii: drobul, borşul, stufatul, friptura de miel, cozonacii şi ouăle.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite